Min helg i bilder.

Känner mig som en överkörd grävling på en stekhet motorväg idag. Sömnbristen är ett faktum. Men det är det värt, för jädrar vilken panghelg det har varit.

Helgen började med att jag norpade åt mig en nageltid snabbt som attan och kirrade semesternaglarna.

Sen skyndade jag mig hemåt och hittade Xrisa i soffan och Calle vid spisen.

Vi väntade in Oscar som var lite sen och firade sedan in helgen med rödpang och pizza.

Vaknade runt nio på lördagen, drack mina aminosyror medan jag uppdaterade mig om vad som hade hänt i världen (läs Instagram) och tog mig sedan..

..ner till SATS för att åter igen (börjar bli en riktig trevlig helg-tradition) möta upp löpgruppen för att tillsammans springa långpass.

 Jag har gjort det lite till en sport att knåpa ihop långrundor som är relativt nya för gänget. Alltid kul att överraska med nya vägar/stigar. Vi tog oss ner förbi Slussen, genom Nackareservatet till Hellas och Älta. Svängde sedan in genom skogen till Skarpnäck och sprang hela vägen upp till Kärrtorp. Totalt 21.10 km. Jag har sagt det förut och säger det igen: PANGBRA!

Väl hemma gjorde jag blåbärssmoothiebowl med kanelsmak, en halv årsförbrukning av Granola samt äggmackor.

Sen la vi oss och såg film.

Vid halv fem drog Calle iväg till “killförfesten” som vi tjejer skulle ansluta till senare. Det vankades nämligen “After bang” fest. Minns ni bröllopet jag var på i somras? Det på en båt? Nu var det dags för en liten efterfest. Så kvällen började hos mig med..

…Louise och Felicia. Louise blev sminkad, jag drack bubbel och Felicia – ja hon gjorde det hon är bäst på. Making us faaaaaab!

Sen lurade jag Louise att jag skulle gå ut i denna klädseln. Hon blev lite orolig att jag skulle ta vår relation till en ny nivå.

Bytte om till Louise stora glädje.

Sen hade vi en liten fotoshoot i mitt badrum där jag fortfarande inte har tvättat badrumsspegeln (tur vår städhjälp kommer imorgon hehe.)

Vid åtta tog vi en Uber bort till Döbelnsgatan där Tove höll i tjejförfesten.

Mellanlandade hemma hos Micke och Erica några hundra meter bort.

Ett tu tre så var klockan tid för V!

Vi mixade lite skivor (luft-mixning) och avslutade kvällen med att dansa ner till Hells Kitchen.

Vaknade rätt risig på Söndagen. Men drog en resorb, drog handen genom frillan och skakade liv i mig själv. Sedan begav jag mig till kontoret för några timmars jobb.

Köpte med mig frukost samt kaffe åt mig och min chef (årets anställd for sure.)

Framåt fem-tiden var jag klar och kände hur huvudet höll på att sprängas av allt tänkande.

Så jag begav mig till LjudBang på Söder för att spela in podd med Jessica Claren!

Mer info om denna kommer inom kort. Vi är väldigt väldigt förväntansfulla..åhej vad det kittlar i magen när jag tänker på det.

Kom hem vid sju, blev serverad pizza (ja, jag äter vääldigt mycket pizza) och somnade sedan i soffan efter att ännu en gång snyftat till en film. Denna gången till Lasse Hallströms “A Dog’s Purpose”. Är inne i någon form av hundfilms-snyftar-period just nu. Vet inte hur jag ska tyda det.

Det var den helgen. Nästa helg befinner jag mig på Hawaii. BOOM!

7

4 svar till “Min helg i bilder.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *