Min helg i bilder.

Så var den helgen över och jag funderar över om min helg i bilder är ett överflödigt inslag här på bloggen. Anledningen till detta är att jag uppdaterar väldigt mycket på mina instastories och det känns som det blir lite kaka på kaka? Däremot vet jag att jag har läsare som inte är så aktiva på Instagram och gillar dessa enkla inlägg som fångas med mobilkameran. Äh, får fundera lite. Här kommer veckans “helg i bilder” i iallafall.

 

Började helgen med att möta upp Elina på Barrys på ett 60 minuters långt full body workout. Sen svidande jag snabbt om och gick en kort promenad till Mood där jag mötte upp Louise samt hälsade på Lisa som hade varit i blow out baren och fixar sitt gravid-svall till helgen.

Jag och Louise traskade sedan vidare ner bort till NK där Andreas som är en long time friend från Ystad (vi har även bott ihop in ett litet mini kollektiv i Stockholm för 5 år sedan) hade event för ett av sina klockmärken (Cate & Nelson) som hans agentur företräder.

Louise drack bubbel, vi tog lite bilder och minglade tunt innan vi delade på oss.

Vaknade runt sju på lördagen och studsade upp. Det var nämligen dags för..

..en heldag på Bosön!

Jag skulle tillsammans med detta gänget gå en endags-utbildning “att coacha och motivera löparen” om Konditionsidrott anordnade.

Vi började med lite genomgång av olika stretchövningar för problemområden som exempelvis höft och baksida lår. Dessas övningar är riktigt bra för stela löpare och jag har använt mig utav en av dem flitigt redan.

Därefter gick vi vidare och körde ett progressivt löptest på bana. Jag hade redan bestämt mig för att köra till en ansträngande nivå och stoppa vid en viss tid då jag inte var där för att köra slut på mig själv (hade eg vilodag) utan lära mig mer om bland annat testerna. Men testet gick lättare än väntat trots “viloform” vilket bara visar på att de senaste veckorna lugna tempo har varit bra för mig. Jag har dragit ner träningen och vilar mer vilket som sagt gör sitt.

Efter lunch hade vi en timmes idrottspsykologi samt en timme med Calle där han fick igenom coachningsprocessen. Därefter begav vi oss neråt i vinnarhallen igen för att köra en timme spänst och intervaller (10 st på 200m bana som varierades med hjälp av en tärning, längsta var 60 sek) med the one and only Malin Ewerlöf.

Vid halv sex var dagen slut och jag skyndade mig hem för att svida om inför årets julhöjdpunkt, nämligen Anns årliga julmingel!

Drog på mig ett par lackisar, sminkade ögonen lite extra, sprayade på lite torrschampo samt drog igenom sidorna med vax och satte håret i en låg knut. Sedan var jag redo.

Åkte 3 stationer bort till rådmansgatan med Xrisa som hade fullt fokus på sin Paradisbox. Helt rätt fokus tycker jag.

På tal om fokus. Här ser ni mitt fokus resten av lördagskvällen. Anns julmingel var som vanligt en s u c c é! Rullade bokstavligt talat hem vid elva-tiden.

Så blev det söndag och dags för långpass. Jag begav mig bort till Saltsjöqvarn för att lämna av en bil och mötte därefter upp Emma vid Danvikstullsbron.

Stockholm visade sig från sin bästa sida.

5 km blev till 15 km som slutligen resulterade i 19 friska soliga km ut till Gustavsberg.

Väl hemma tog jag mitt traditionella långpass-bad, gjorde lite te och äggmackor och jobbade därefter en stund. Förberedde inför ett viktigt möte på måndagen och ville ha allt klart så jag kunde slappna av på kvällen vilket visade sig vara klokt då jag däckade typ åtta pga av att jag blev dålig under Mathildas julfika.

Passade även på att julpynta lite hemma samt ställa från blommorna jag köpte med mig på vägen hem från löpningen. Köpte även en superfin julstjärna på Indiska som var på 50% – skynda att fynda!

Vid fem åkte jag till Sumpan för att mysa med dessa underbaringar. Mathilda hade bakat lussebullar och det var så mysigt att träffa Elin och Karin igen som jag har saknat så.

Tyvärr blev jag dålig och bröt upp tidigare än jag hade velat. Kom hem vid sju och somnade vid åtta. Skulle ha seriemys med Calle men han fick istället hänga med en högt snarkande och febrig svettpöl. Kul tjej.

Det var det. Tack å Hej!

 

7

4 svar till “Min helg i bilder.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *