Min helg i bilder.

I fredags checkade jag ut vid fem för att sedan möta upp Calle på Tokyo Diner. Vi sammanfattade veckan och kände hur fredagskänslan steg i takt med att klockan närmare sig sex, vi skulle nämligen på…

…förhandsvisning av Tomb Raider som Interflora hade bjudit in mig på. Filmen var asbra, vi (läs Calle) åt alldeles för mycket popcorn och jag blev sugen, som vanligt när jag ser på filmer med mycket kampsport, att börja boxas igen.

Lördagen började såhär.

Och trappades sedan upp till det här. 2 timmars brickpass med Emelie på SATS Fridhemsplan som vi totalt slaktade. Jäklar vad bra det gick. Så imponerad över Emelie som hoppade på mitt pass och genomförde alla moment med bravur.

Resten av dagen spenderades hemma. Jag spelade in en video, jobbade och skrev klart 2 inlägg. Sen kom Mathilda vid tre för en promenad. Vi svängde in om och köpte en pizzasten för min och Calles lördagsmiddag och tog igen 3 veckors frånvaro i form av väldigt mycket prat.

Kvällen spenderades med minimal rörelse i soffan med omänskligt mycket pizza (vi gjorde vanlig pizza samt tortillapizzor) och peanutbutter m&m:s.

Så blev det söndag och tid för frukost vilket intogs på Skeppsholmen tillsammans med Bosse, Magnus och lilla Morris.

Vi gick en promenad.

Såhär såg jag ut söndagen till ära. Hur fin är min väska? Födelsedagspresent från Mathilda. ♡

Vid ett åkte jag hem och svidade om till löpgear. Det var dags för ett efterlängtat långpass med tjejerna från Friendcation-löpgruppen. Tillsammans med Emelie, Anneli och Emelie skrapade jag ihop 19 km runt Stockholm isiga gator. Bra jobbat tjejer. Jag fullkomligt älskar våra helgrundor.

Spenderade därefter en timme här.

För att någon timme senare hjälpa Calle med att duka då det vankades söndagsmiddag hemma hos oss tillsammans med Bosse och Magnus.

Det var den helgen och imorgon är det en sjukt pirrig vecka på ingång. Kan ni hålla tummarna för mig Imorgon? Tack. ♡

0

0 svar till “Min helg i bilder.”

 1. Älskar din blogg Joanna!

  Kommer haka på dina distanspass löpning så fort jag “är ikapp” med löpträningen efter utlandsmissionen, återkommer senare under våren (bor ju svinnära vid Rådhuset så passar mig mer än perfekt!)

  Nu till min egentliga fråga; ditt matbord! Vet att du tidigare svarat om att det är en marmorskiva ni beställt nånstans ute på Värmdö, har du möjligtvis en mailadress, hemsida eller annat? Är på matbordsjakt här & skulle vara lite extra kul att vara med lite i processen & “designa” sitt egna eller iaf påverka 🙂

  Tack igen för grym blogg, Insta & allt annat med dig, härliga qvinna! 🙂 Kram från din namne.

  • Heeej Joanna (fantastiskt namn!)

   JA! Ser så framemot att springa med dig igen. Äntligen är du tillbaka.

   Matbordet är från Råå Svensk Design: http://www.rasvenskdesign.se/. Räkna med att det tar ca 4-5 veckor för dem att producera och leverera. Vi betalade ca 14.500 inkl leverans till köket så har du en liten indikation på vart priset hamnar. Allt beror på designen med.

   Tack för du läser och dina avtryck. Jag blir så peppad att fortsätta och glad ända in i själen av att läsa dem. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *