Min helg i bilder.

Så var det fredag eftermiddag igen vilket resulterade i en sen utcheckning från jobb på grund av inspelning över lunchen. Begav mig direkt till Felicia som fixade mina bryn innan vi hand i hand..

…gick ner till La Madrina för en fredagsdejt. Det var längesen vi hängde på detta sättet (utanför events) och jag mår verkligen så oerhört bra i hennes sällskap. Den energin Felicia utstrålar och ger är få förunnat. Så glad att hon har kommit in i mitt liv.

Åt såklart tryffelpizzan. Om ni ännu inte har snappat upp det så älskar jag pizza. Äter det minst en gång i veckan.

Så blev det söndag och vilodag. Min coach har ändrat om i mitt schema (springer alltid mina långpass på lördagar annars) och nu kör jag istället brickpass på söndagar. Jag måste säga att det är rätt skönt att ha vila på helgen. Tog sovmorgon, åt en stor frukost på tax-cafet nere på hörnan och läste tidningen. 10 magiska helgpoäng.

Bad Calle ta en bild på min outfittaaa. Invigde min nya skjorta från Nümph.

Och drog sedan till studion för att podda med denna godbiten.

Sen var det dags för en efterlängtad lunchdejt med Elisabeth som bjöd på bubbel då jag om ni har missat FYLLT TRETTIO UNTZ UNTZ UNTZ.

En timme blev två timmar och när vi hade suttit och pratat ikapp om de senaste veckorna i över två timmar var vi till slut tvungna att säga hejdå för Bettis skulle på kalas och jag skulle iväg på en nageltid. Så oerhört tacksam för lunchen, vilken fantastisk vän jag har. ♡

Kom hem, vilade en halvtimme innan jag fick bråttom och svidade om för Mathildas bröllopsplanerings-middag med Sandra och Merisa på Supper. Skulle tvättat håret, kört backslick och ha en helt annan sminkning. Det blev tvärtom totalt. Hann ej tvätta håret, så hällde i ännu mer volumepowder och körde på mörk eyeliner, läppar och min one to go outfit varje gång jag har klädångest. Blev bra ändå.

Kvällen var lika trevlig som god. Somnade vid halv tolv med en riktig behaglig känsla i kroppen. Kanske var vinet nu när jag tänker efter. Näh, skoja. Det var efter allt skratt med dessa tre (något sjuka) tjejer.

Söndag 09:10 trampade jag och Emelie igång brickpasset.

60 min / 3×12 zon4 cykling & 90 minuter hög zon 3 löpning senare var vi SÅ klara. Vilket dreamteam vi är. Dessa passen blir så mycket lättare med bra sällskap. Jädrar vilken känsla att 2.5h senare vara klar och ha hela dagen framför sig att…

..ligga i soffan och blogga, checka av mailen för nästa vecka och läsa bloggar.

Men innan jag fick göra det så handlade jag och fick en chock över hur dyra blommor nunera är på coop. Ett jävla rån.

Men sen tog jag det väldigt piano och åt en av mina favoritluncher.

Efter en stund kom denna sötnöten över med syltkakor. Ni som inte har hängt med här så länge så fullkomligt älskar jag syltkakor. Eller ja..egentligen alla “torra” kakor så som finska pinnar, havrekakor, drömmar etc. Egentligen allt från Delicato nu när jag tänker efter. Nam nam nam.

Sen satt vi bredvid varandra i soffan och bara hängde. Visst är det skönt att ha vänner som man bara kan sitta tyst bredvid utan att det blir jobbigt? Utan att man känner att man måste hålla låda? Jag hade lite facial care med ett gäng feta krämer och fick även en lite brynfix av Felicia i utbyte av ett par tights. Så bra deal. Älskar byteshandel.

Ett tu tre plingade det på dörren och in kom Mathilda, Karin och Elin. Hänget fortsatte och avslutades med..

…hemkörning av sushi. Resten av kvällen spenderade jag i soffan med resten av kakorna och påskmusten. Tack för denna helgen, den har verkligen varit fylld av kompiskärlek vilket jag verkligen behövde. Jag kan få ett sådant enormt sug i hjärtat när jag inte har träffat vissa personer på ett tag. Ni vet när man nästan tappar andan av saknad. Jag älskar att min relation med vissa av mina vänner är kravlös och inget förändras bara för vi ej ses på några veckor. Men man saknar dem ändå. Det gör man. <3

0

0 svar till “Min helg i bilder.”

  1. Haha, vet precis vad du menar med torra kakor❤️ För att inte tala om den torraste av alla torra kakor, Mariekex! Nu får det bli Mariekex till middag tror jag:P

    • Men JA! har du testat mariekex med smör och ost? Eller…Tom & Jerry! Mvh / Joanna 3 år 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *