,

Min helg i bilder / Friendcation X OOOAW X EAST Edition.

Jävlars vilken helg. Den har innehållit extra extra allt och som Emelie sa när vi sprang tidigare idag så kändes det att man levde. Livet vibrerar i kroppen och jag älskar verkligen att vara mitt i det.

Låt mig ta det från början. Här sitter jag, klockan är fem och jag har tagit mig en kall öl. Lackkjolen är lite för tight för mitt egna bästa men hey – vad gör det när det är fredag och…

… pangkväll med dessa brudar på ingång. Det var nämligen dags för Friendcation-utgång med 10 fantastiska tjejer från gruppen.

Tänk att vi är över 2000 härliga tjejer i gruppen där bekantskaper knyts och erfarenheter byts. Det har inte varit en enda dålig vibe sedan vi startade i Juni och det är oerhört roligt att se alla inlägg som postas om högt och lågt.

Jojo, ni ser rätt. ETT FÖRJÄDRA SNYGGT CREW på Out Of Office som dessutom firade fem år. Det är så galet coolt hur grabbarna har gjort en sådan succé av en sådan enkel och kul grej som afterwork. Jag är grymt imponerad av deras framgång och är glad att vi är med på ett hörn som i fredags. Som ni säkert minns så började Friendcation med ett frukostevent i somras på deras kontor i vasastan. Sjukt kul att få fortsätta samarbetet och dessutom börja kvällen med en sjuk jäkla fest. För ja, det drog igång ordentligt när klockan slog sju. Jävlar vilken utskjutning!

Helt plötsligt var klockan nio (tiden går fort när man äter tårta och dansar i konfettiregn) och vi fick samla ihop tjejerna då det stod 2 taxibilar och väntade på oss. Det var nämligen dags för middag på East som vi hade styrt ihop med Fiona som ansvarar för eventen där.

Väl på plats får vi välkomstdrink och ett oerhört bra mottagande av all personal på plats. Sen började maten komma in. Det var plock, dumplings och en GIGANTISKA sushibåtar.

Jag ÄLSKAR sushibåtar. Jag vet inte vad det är men att ha så mycket sushi framför mig är ren och skär magi. För sushi är liksom sushi. Det blir man aldrig trött på. Och jag tror tjejerna delade min uppfattning om det. För vi åt, och vi åt och sen åt vi ännu mer. 10 poäng East! 10 oerhört väl förtjänta poäng. Det gjorde ni bra. Tack för ni tog hand om oss så bra. ♡

Sen fortsatte kvällen och jag kom hem lite senare än jag planerat. Avslutade med alldeles för många shots på Bergmans. Damn you Joanna. Men ska jag vara helt ärlig så var det så jäkla skönt att bara släppa alla måsten. Att go wild och köra en riktig all nighter. För fan, det behövs ibland.

Vaknade på lördagen och undrade om jag levde. Herregud. Baksmällan var inte av denna värld. Men det var bara att bita ihop, göra sig iordning och möta upp fotografen för Aftonbladet som skulle ta några bilder på mig för en grej. Finns inte på kartan att inte leverera. Kan man gå ut så kan man gå upp och jobba dagen efter. Det är sen gammalt.

Vi åkte ner till Tanto där vi tog en hel del coola löpbilder. Ni får se dem om några veckor.


Efter en timme mötte jag upp Calle utanför oss som hjälpte mig med en bild för en tävling jag har just nu på Instagram. Tror aldrig jag har varit så osugen på att ta bilder på mig själv som då. Dessutom skrek min kropp efter mat då jag fortfarande inte hade ätit något. Blev inte bättre av att jag rapade fireball. Här var jag inte tuff.

Tur att Dog Food (ligger i vårt hus) har öppnat upp igen med sin uppdaterade meny och jag kunde få min frukost..eller nåja, lunch. Jag åt en friterad blomkålsbriochemacka med dom bästa sötpotatisfriesen på länge. Oh lord vad bra!

Sen såg vi en film varpå jag somnade och sov i 3 timmar. Avslutade lördagen med att bli bjuden på middag av Philip och Katja. Deras matlagningsskills är inte av denna värld. Jag är på djupet imponerad av människor som kan laga bra mat. Och detta var bra. Brutalt bra.

Söndag morgon och äntligen dags att podda igen med Anna och Jessica! Promenerade bort till studion i solen, tog en kaffe och därefter spelade vi in ett SÅ sjukt bra avsnitt. Längtar tills vi släpper det.

Vid 12 begav jag mig vidare till Kronobergsbadet för att möta upp Emelie som satt i solen med en kaffe och njöt.

Det var dags för det omtalade brickpasset som denna helgen bestod av 2000m simning och 120 min löpning. Rakt efter varandra PANG PÅ BA!

Sista längderna gick lite trögt men förövrigt så blev det ett riktigt bra pass. Både jag och Emelie överraskade oss själva.

Av med baddräkten, in i duschen, på med löpkläderna, in med en cliffbar i foderluckan och vidare bort till Sats för att låsa in väskan och vänta in Amanda som skulle springa med oss. Och vet ni? Hon kom ända från Uppsala för att springa med 2 helt okända tjejer och dessutom: en distans hon inte har sprungit på lääänge. Så oerhört modigt och starkt! Efter ca 2 timmar och en tur ner till Farsta och tillbaka tog vi tunnelbanan hem sista biten med fickorna fyllda med vatten och läsk. Törsten och svetten (jag hade på mig en dunväst i solen, big mistake) var ett faktum.

Spenderade därefter en timme i badet och ägnade mig åt lite gedigen hudvård. Hittade dessvärre inte min fotinpackning vilket är synd då mina fötter behövde lite kärlek efter 3 timmars träning. Äh. De fick ligga i ett bad. Alltid något.

Resten av kvällen bestod av salmalax, glass och film i soffan. Just the way i like it.

Tack till grabbarna på Out Of Office, Fiona med personal på EAST för ni var med och levererade en fantastisk kväll åt oss. Jag & Louise är verkligen så nöjda. ♡

Nu måste jag sova. Morgonträning med Felicia och Emelie imorgon. Snark. Hej!

 

0

0 svar till “Min helg i bilder / Friendcation X OOOAW X EAST Edition.”

  1. Din gröna tröja du hade i fredags kan ha varit något av det snyggaste jag sett! Förutom pangbruden i den då. :*

    • Tack! Jag har en matchande kjol till! kommer bli snyggt till våren när det är lite varmare! 🙂

      • Jag håller med angående tröjan! Var är den från?
        Har inte läst din blogg så länge, men sjukt va du inspirerar!! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *