Min helg i bilder.

Min helg började med att jag mötte upp de här babezen på Grand Central..

…för att därefter förtsätta mot Scala där Alex brummade in på kanske årets coolaste vrålåk.

Sedan följde 1.5 h skrattfest där Anitha Schulman & Ann Söderlund höll låda.

Louise & gråbjörnen var med.

Vi kände att vi inte riktigt ville avsluta kvällen  riktigt där så vi gick tillbaka till Grand Central för en sen middag och tjejsnack. Bästa beslutet på länge!

Vaknade upp till ett strålande Stockholm och kände HUR LIVET OMFAMNADE MIG. Gav mig ut på en timmes löprunda med Emma och njöt exakt v a r e n d a minut. Benen var alerta och löpfokuset var toppat hela vägen runt.

Svidade om och begav mig därefter bort till Söder med Louise.

Slängde av mig jackan för en cool bild.

Vi bestämde oss för att testa Älskade Traditioner bort vid Södermannagatan vilket visade sig vara en riktigt fullträff. Jag tog deras grillade halloumi våffelwrap och Louise hög in på en spicy chicken.

Självklart tog jag en syltkaka med. (Ni som är nya här behöver få denna infon: jag är fullkomligt besatt av torra småkakor- speciellt syltkakor.)

Sen gick vi vidare till HM’s cafe It’s Pleat för lite jobb med Friendcation och mer syltkakor. Vi har planer på en liten GBG-helg. Stay tuned!

Avlsutade lördagen med att laga toastskagen, moffa Ben & Jerry och se på film. Bra aktivitet ändå.

Söndagsfrukost.

Rull ner mot Brommaplan.

Vidare ut till Ekerö/Svartsjö med dessa godingar.

Magisk runda på ca 60 km. Fick 9 av 10 poäng. Minus för dessa SATANS bilister som inte kan bete sig i trafiken och dåligt sopade vägar.

På vägen hem cyklade jag förbi Karin på som tyvärr inte kunde följa med pga halsont. Drack kaffe och frotterade oss i alla sjyssta cykelkläder vi vill ha. P.s Fick med mig M&Ms fresh från NYC. Tack babe!

Kom hem, la mig riktigt skönt tillrätta och gjorde mig redo att ta söndag. Dvs äta godis och se på serier (läs stalka folk på instagram)

Tji fick jag. Blev uppjagad av Calle för att åka och lämna hyrbilen (dubbla Eurobonuspoäng för hyra, jajamän välkommen till familjen poängjakt) och sen skulle vi ta en myyyysig promenad hem. Mottogs såhär väl.

Blev mutad med varma mackor, lugnet återfann sig och söndagen kunde äntligen ta form.

Det var den helgen. Sammanfattar den som väldigt rik på mat, trötta ben och ett och annat finger i trafiken. Hej!

0

0 svar till “Min helg i bilder.”

  1. Hur ska man bete sig i trafiken, om man som bilist möter/kör om cyklister? Ska man sänka farten och ge utrymme bara helt enkelt?

    • Japp! I min värld är inte det något konstigt (även grundlag) att man ger lite extra utrymme om man kör om på en landsväg samt sänker farten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *