Min helg i bilder

Fredagen började med träning (kolla inlägget på IG för passupplägg/videos), lunchmöte och därefter drog jag hem för att snabbt svida om inför Figges drink på Sophies. Vi var ett gäng som fortsatte till Calle P för ytterligare ett glas innan resten av Summerburstgänget anslöt för middag.

Vid 20.00 begav oss till Summerburst och hade livets kväll. Elin fick träffa sin favoritdj, jag hade gåshud i 3 timmar och pratade spanska (tror alltid jag är guds gåva till språket efter x antal glas). Efter en sjukt bra spelning av Tiesto begav vi oss neråt till Stureplan, med ett hotshot stopp på Hantverket, och fortsatte kvällen på W.

Kan vi prata om blombuketten som hängde på dörren när jag kom hem i fredagsnatt? Herregud, jag har så oerhört fina vänner.

Lördagen var kämpig, jag var rätt och slätt bakis, men kan man festa så är det bara att infinna sig på Odenplan för att möta upp Alex och grabbarna för promenad bort till Gärdet för att hejja på alla grymma tjejer som sprang tjejmilen.

Promenaden fortsatte. Vi tog ett energistopp på vägen hem. Höll på att somna med pizza i munnen.

Lördagen spenderades med jobb och en kväll av det lugnare slaget. En jävla tur då jag trodde att jag knappt skulle överleva.

Och så var det söndag och jag spenderade morgonen i sängen drickandes kaffe. Drog sedan till Amaranten och sålde av lite kläder och skor tillsammans med Louise, Isabel och Henriette. Älskar våra bloppisar. Bra extrapengar (skänker alltid halva summan till cancerfonden) och dessutom är jag helt för att återvinna kläder.

Sen mina kära vänner. Sen sprang jag livets runda i regnet. Första 5 km fick jag sällskap av Emelie, men därefter sprang jag solo och damn vad jag sprang. Landade på 28 km och ville bara ha mer.

Avslutade med att Viktoria kom över på pastadejt och därefter jobb och jordnöts m&m i sängen. Bra söndag. Mycket bra.

33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *