Min helg i bilder

Blir en kortare “min helg i bilder” än vanligt. Jag har varit rätt inaktiv på sociala medier/telefonen och även låtit bloggen ta lite helgledigt. Varit en riktigt rolig helg men samtidigt lätt rörigt då det är visningsdagar för lägenheten och då jag sköter det mesta själv så blir det emellanåt rätt jävla dränerande.

Men, låt mig ta helgen från början. I fredags promenerade jag hemåt efter mitt naprapratbesök, bytte om till träningskläder och körde ett lätt träningspass med Alexander. Sen käkade vi middag och hade en lugn kväll hemma hos mig. Hela veckan har varit rätt maxat med middagar, träning och jobb. Inget som jag planerat då jag har en lite lugnare period just nu där jag låter kalendern hållas tom för att kunna säga JA och dra iväg på grejer som får mig att må bra. Vilket veckan har bjudit på. Grym jädra träning, umgåtts med fantastiska vänner, varit på dejt, träffat en potentiell samarbetspartner – ja men ni fattar. Fredagen behövdes hemma i soffan.

Sov som en liten bebis fram till 08:00 på lördagen, åt en snabbfrukost i sängen och såg ett avsnitt av Nashville. Vips var klockan tjugo över nio och det var dags att springa ner på gatan där Karin och Viktoria stod och väntade för att dra till stadion och Kampsportstadion.

JÄVLAR vilket pass. 90 minuter av ren terror. Och jag ÄLSKADE varenda sekund. Majoren hade knåpat ihop 18 stationer där man körde 4 x 1 min all out med 10 setvila mellan. Jag och Karin körde ihop och jag kunde knappt se eller höra något på slutet. Precis det jag älskar. Jag behöver ta ut mig till max. Blåsa ut mig. Och det var precis det jag fick göra här.

Jag är så tacksam över att Karin, Viktoria och Lovisa har kommit in i mitt liv. De har varit väldigt stöttande under dessa månader och jag är tacksam, glad och stolt över att ha sådana kvinnor runt omkring mig.

Dagen fortsatte med lunch med Karin innan jag drog hem, hämtade väskan och begav mig till Alexandra för att sätta igång med lördagen, med ett lite festligare tema än tidigare på dagen.

Det blev en rejäl utskjutning. Vi som bara skulle äta middag, dricka lite vin och ta en drink på APO hamnade på Tjalans, Rose och Fou. Där jag även lyckades bli av med min skinnjacka. Sånt jävla helvete.

MEN. Ett stort men. Jag hade så förbannat jäkla roligt. Vi röjde. Vi röjde som det inte fanns någon morgondag och jag har nog inte skrattat så mycket på ett bra tag. Det är dessa kvällarna man kommer minnas länge. Och jag är så förbannat glad över att jag vänder blicken mot allt roligt och säger “why the hell not?”.

Och även där, med personer som kommer in i ens liv, som Alexandra. Det är fint. Hon är fin.

Söndagen var seg. Jag var ute på vift hela dagen pga visning av lägenhet. Lunchade med Mathilda, jobbade en stund och blev bjuden på middag av någon som min spontanitet öppnade upp för.

Nästa helg befinner jag mig med 35 tjejer i Dalarna.

Jag längtar.
31

Ett svar till “Min helg i bilder”

  1. Låter intensivt men kul! Gör det som känns bra och kbk. Vila kan du göra en annan dag eller vecka!
    Ha en fantastisk måndag!!!
    Puss och kram
    Bloomiz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *