Min helg i bilder

I fredags startade jag helgen med ansiktsbehandling på Decleor där jag fick ansiktet gipsat (skojar inte) och gick sedan därifrån med jordens glow.

Fortsatte sedan att fira helgen med att testa afternoontea på Haymarket med Agnes, Ida, Fia och en drös andra härliga tjejer. Detta kommer dra igång varje helg framöver mellan 12-16 på Gretas.

Gick sedan upp en våning till vinbaren och testade riktigt bra viner som Stefan serverade medan jag satt och jobbade undan mailen.

Åkte därefter till Alvik för middag med Pernilla och Madde. Vi garvade åt kontot hemnetknarkarna på IG och åt en jädra massa ost. Åkte sedan hem, mätt och väldigt glad över mina vänner och livet. Somnade på 3 röda.

Så blev det lördag och långpass i Hellas. Blev 14 km över stock, grusväg och stig med gott sällskap och efterföljande kanelbulle på bryggan.

Spenderade därefter eftermiddagen med att strosa runt på stan med Alexander, titta på heminredning till min nya lägenhet, dricka kaffe och skratta åt att folk faktiskt betalar 100 spänn för vete.

Tog 2 bilder under kvällen. En suddig selfie påväg ut och en bild som skulle till en killpolare som undrade vad jag gjorde och varför jag ej svarade på sms. Det var det jag gjorde. Drack vin och åt middag på Tjoget med efterföljande drink på Judith & Bertil.

Söndagen spenderades med äventyr söder om stan. Drog och testade kanelbullesemla på BAK (amazing), klappade hästar och promenerade omkring i den krispiga höstluften. Sen fick vi ett ryck bestämde oss för att dra och plocka svamp i Tyresö nationalpark. Spenderade 3 timmar i skogen, fann zen i livet och åt sedan min kroppsvikt i lösgodis till Jokern på bio. Somnade som ett nöjd litet barn på julafton.

Det var den helgen. Bra som fan. Hej!

P.s önskar mig Acneskorna i julklapp mamma.

49

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *