Min helg i bilder

Min helg började efter roligt möte på radiohuset. Solen sken och jag hade fredagsfeeling. Dessutom skulle jag flytta det sista från lägenheten samt släppa in flyttstäd och överlämna nycklar till mäklaren. Så jag tog tidig helg, löste allt som behövde fixas med hjälp av Viktoria som har varit en sådan jävla klippa i allt detta och spenderat helgen åt att hjälpa mig. Det är oerhört fint av henne och jag är så tacksam över att jag har personer i mitt liv som ställer upp utan att blinka.

Efter att ha bärt upp det sista drog vi och tränade på Tuletorget. Det gick beyond bra. Sen bjöd jag henne på tacos och rödpang som tack för hjälpen. Somnade vid elva med ett lugn i kroppen.

Så blev det lördag och jag vaknade av mig själv vid sju. Drack kaffe i sängen, såg ett avsnitt av Nashville innan jag körde bort till Stadion för att träna med Viktoria på Kampsportsstadions sjuka pass bestående av 90 minuter full blås i olika stationer. Man skakar när man går därifrån. Jag ä l s k a r det.

Spenderade därefter 2 effektiva timmar på Ikea och hittade även pepparkakschoklad. Fyndade en ascool vävd stol och hittade en två mattor. Kommer bli assnyggt med Flos-lampan jag har spanat in till vardagsrummet. Snart jul ju, och fina julklappar till sig själv står högst upp på listan.

Framåt kvällen anslöt Elin och vi käkade plock, drack bubbel och drog därefter till Tjoget för mer vin. Hamnade på Wall, Fou, Rose och slutligen efterfest. Var hemma 07:30 på morgonen. Heeeeerrejesus vilken jädra kväll. Den gick i ett. Ni vet en sådan kväll som man aldrig vill ska ta slut? Hade sjukt kul.

Vakande vid tolv och tog tag i dagen med att promenera en timme in till Kungsholmen, tog en kaffe hos Viktoria som mådde ungefär lika dåligt som mig, snackade lite skit och promenerade sedan bort till Alvik för pizza och soffhäng med Elin.

Sjukt bra helg. Tack för den livet!


43

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *