Min helg i bilder.

Så var även denna helg slut och som jag skrev förra veckan så såg jag framemot en lugn helg hemma. Vilket det även blev, en helg mixad med god mat, vila, träning och även lite fest.

Helgen började med att jag drog från jobbet lite över fyra då jag hade ett pass på Acid Training inbokat klockan fem. Det var en svettig Joanna som en timme senare tog sig ner några meter bort på gatan för att…

…köpa med mig sallad på Reload. Det vankades nämligen fredagsmys hemma hos Mathilda. Mysighetsgraden sänktes dock när jag insåg att hon inte hade preppat livets dryck.

Jag tog dock ingen det när jag kom hem.

Vaknade vid halv åtta på lördagen och möttes av en grå himmel. Låg kvar en stund innan jag tog mig upp, drack 2 glas vatten och snörade på mig löpskorna.

Preppade en podd, satte igång klockan och sen gav jag mig iväg.

10 km senare var jag klar och sprang favoritsträckan hemåt igen.

Åt frukost.

Vid elva tog vi oss ut på stan.

Gjorde en avstickare på LV och klämde på en eventuell födelsedagspresent till mig själv när jag fyller trettio i mars innan vi begav oss bort till Svensk Tenn för att köpa födelsedagspresent åt kvällens födelsedagsbarn.

Fortsatte bort till Bianchi.

Där vi åt lunch.

Jag åt en laxsallad med friterad kronärtskocka. Kan varmt rekommendera den.

Tog sedan tunnelbanan hem till Kungsholmen och såg att IKEA gjorde reklam om mitt liv.

Slappade lite hemma innan Alex kom över på en fördrink.

Vid sex tog vi en Taxi till Västberga industriområde där festen skulle hållas. Självklart hittade jag ett perfekt ställe att ta en outfitbild på. Läs mer om min sminkning/hårstyling här.

Födelsedagsbarnet var ingen mindre än Elisabeth som jag har känt i snart fyra år. Det är en av mina närmsta vänner och jag är så otroligt lyckligt lottad över att få ha henne i mitt liv. Hon är en av de mest godhjärtade och omtänksammaste människor jag har träffat. Grattis ännu en gång på din 30 års dag. Det är nu livet börjar, for realz. Och du kommer rocka det. <3

Temat för kvällen var en tågresa genom hennes liv. Och det var sjukt bra uppstyrt. Vilken jäkla fest!

Tror ni inte vi hittade fotobåset direkt? Det var som att släppa lös ett gäng barn i en godisbutik. Vi gick b a n a n a z.

Efter en trevlig middag fortsatte kvällen med shots-roulette, dans och frågesport. Jag höll mig dock till vatten efter middagen men hade lika roligt för det med dans-battle fram till halv två på natten.

Vaknade vid nio på söndagen av att jag höll på att kvävas alternativt förgiftas av ångorna som andades mot mig från sidan av sängen. Min kille hade inte kört på mitt vatten-spår kvällen innan och det tog ut sin rätt på morgonen.


Efter att ha försett kollit i sängen med en treo och gjort frukost åt oss båda förflyttade jag mig till soffan och plockade fram det jag hade väntat på hela veckan. Mitt absoluta favoritgodis har börjat säljas på Dagslivs nedanför oss och JAG ÄR SÅ LYCKLIG. Fick sådana flashbacks från när jag bodde i Norge och spenderade halva lönen på det gula guldet. Det fullkomligt ruinerade mig. Eller så var det spriten. Mest troligt spriten.

Efter en film och några timmar häng i soffan svidade jag om och begav mig till SATS Hötorget där jag hade dejt med Elina.

#rövmedswica kördes. Ni hittar benpasset här.

Sen promenerade jag hemåt, stötte på Mathilda som var ute på en bakispromenad och drog med henne hem till oss där vi hämtade Calle för lite rastning. Vi gick ner till Pampas för att kolla Calles Jetski. Bryggan hade dagen före sjunkit och dragit med sig några båtar så vi var lite oroliga för hur det hade gått för Calles kärleksbarn. Blev lite förvånad över att hamnkaptenen inte hade gjort något åt situationen, men hey vad vet jag, de kanske har en plan.

Kirrade en citybike.

Cyklade bort till Kungsholmstorg.

Åt en sparrispizza med pestokräm.

Avslutade kvällen med lite me-time i badrummet.

Snipp snapp slut så var denna helgen slut.

Hej!

11

4 svar till “Min helg i bilder.”

 1. Psst! Påtal om Weekendbag, kika in Sandlundhossain.com och väskan Kalahatt eller Barnholm. Fantastiska väskor! Må hända att jag är partisk då jag arbetar med märket, Men se filmen längst ner på hemsidan så får du bilda dig en egen uppfattning om vad vi gör 🙂

  Och en sak till.. Jag har följt dig väldigt länge. I några år nu. Vill ge dig en gigantisk eloge för hur fantastiskt jäkla vettig du är! En ljusglimt i min vardag. En peppande hand på axeln med ditt sunda tänk och jävlaranamma. En klockren inspiration. Fortsätt bara fortsätt! Fler av just du behövs 🙂 en frisk vind! Kram/Annika

  • Hej Annika!

   Ska kolla in dem, tack för tips! 🙂

   Och tack för din fina kommentar, vad glad jag blir att jag kan inspirera och att du följer mig. Sådana här kommentarer värmer så mycket. TACK! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *