Min helg i bilder

Jag ligger just nu i sängen när jag sammanställer detta inlägget och skrattar lite lågt för mig själv när jag går igenom mina bilder på telefonen. Det är inte lika många bilder som jag brukar ta då jag har haft telefonen liggandes i väskan mestadels av tiden men där finns ett gäng riktigt härliga bilder som fångar upp denna oplanerade helg en som blev en spontan, röjig men också väldigt mysig helg med en hel del spännande inslag.

Helgen började med att jag tog ett glas rött hemma på fredagen medan jag fixade i ordning mig inför kvällen. Alexander kom förbi och snackade lite skit och höll mig sällskap och tog sedan sällskap med mig bort till söder dit jag skulle möta mitt sällskap för drinkar på Bar Hommage och därefter middag på Rost. Det blev en riktigt trevlig kväll som avslutades på Tjoget med farlig många whiskey sours.

Spenderade, en aning seg, lördagsmorgonen med långfrukost, ett par timmar på åt lite jobb, tog en promenad och sedan gjorde jag mig i ordning för spontanmiddag hos Stina och Moa. Ett ordentligt lass med tryffelpasta senare och vi befann oss på häktet för ett glas innan vi vandrade vidare till..ja men precis: Tjoget. Jag har börjat hänga där, det är vår nya go to ställe. SÅ skönt att byta stadsdel, miljö och folk. Man behöver det emellanåt.

Hur som så hade vi en riktig rolig kväll – är så glad över att Stina har kommit in i mitt liv. Och nu även Moa.

Söndagen spenderades med sovmorgon, sedan kom Mathilda hem till mig på brunch, vi tog en promenad och därefter rev jag av ett intervallpass på gymmet. Trodde jag skulle vara mer trött efter helgens aktiviteter men nix – jag höll stadiga 4.00 tempo på mina 2km intervaller. Mäkta stolt.

Och nu ikväll, vad har jag gjort då? Tackade nej till en middag och har spenderat kvällen i soffan. Lagade en god middag åt mig själv, såg på “Älska mig” och åt en påse smash. Så värt.

Imorgon är det måndag och officiellt 2 veckor tills jag drar på semester. Som jag, JUST DET!, spontanbokade i fredags! Tjoho!

47

2 svar till “Min helg i bilder”

  1. Heeej! Tack för en så najs blogg och jäääävlar vilken snygg kortärmad polo! Får man fråga vart den kommer ifrån? Vad fin du var i den! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *