Min helg i bilder

Min helg började med att jag satt hemma och jobbade under fredagen efter mitt möte i Solna. Som förövrigt var ett jäkligt roligt möte. Ett möte gällande nästa år som adderar ytterligare en dimension på mitt yrke och kunskap. Jag hoppas verkligen det går vägen och att vi landar i ett beslut som känns bra för båda parter.

Under eftermiddagen pausade en stund för att gå en promenad med en killkompis jag inte hade träffat på säkert 7 år. Det visar sig att vi numera bor 2 gator ifrån varandra och av ren slump korsades våra vägar häromveckan. Det fina med honom är att vi fortsatte där vi slutade. Det är som att vi tog upp tråden igen och fortsatte ha vårt samma gamla sköna tugg. Visst har mycket hänt i bådas liv, men hur vi känner för varandra och vår vänskap är bestående. Och det är fint tycker jag.

Kvällen fortsatte med AW på Grand Central tillsammans med Julia, Emelie, Terese, Louise och Karro. Det vill säga hela Barcelona-gänget som var iväg i Mars på träningshelg. Vi tog ett glas ihop innan jag hoppade in i en Uber som tog mig till Nytorget där min kväll fortsatte med en Whiskey Sour på UD och därefter en spontan chark/ost middag i gott sällskap.

Så var det lördag och långfrulle innan jag mötte upp Jocke för att springa 15 km i Ursvik. Gillar Jocke, han är bra. Enkel, rolig och bra sällskap i spåret. Löppasset gav energi och jag klockade in mitt sista “ordentliga” pass innan tävlingen med gott mod när jag kom hem igen. Blev på ännu bättre humör när Viktoria kom hem till mig med en påse med syltkakor. Hon är också bra. En av de finaste jag har i mitt liv. Det blev trefika hos mig innan jag åkte vidare till Nybrogatan 38 för en drink som varade 5 timmar och som tillslut övergick middag.

Jag älskar sådana kvällar. Men ni vet, när man “bardisk-hänger” och tiden bara går. Så sitter man där och kommer på att jo, vi är nog lite hungriga och tar in några rätter. Så går det några timmar till och vips så har man spenderat en hel kväll som en del av inredningen på en restaurang. Det finns inga måsten, inga tider att passa. Man bara är.

Söndagen spenderades ute då Jag och Louise plåtades för en Eastpak-kampanj som kommer ut i februari. Det ska bli SÅ kul att se det färdiga resultatet. Rex (foto), Maria (agentur) och Samira (hår&make) är så grymt proffsiga att jobba med och jag tror verkligen att det kommer bli så jädra bra.

Jag kände mig dessutom avskalat snygg. Enkel men ändå krispig. Samira gjorde ett kanonjobb, men är det så konstigt? Va? Hon sminkar ju förfasiken Mia Skäringer och jobbar med henne på turnen. Fattar ni att jag var, eller nej, är STARSTRUCKED?

“OMG, har denna penseln rört vid MIA?”

Haha. Vilken jävla tönt man är. Men hey, jag bjuder på den. Mia är kunglig.

Kom hem vid 17 tiden, åt en Pan Pizza och la mig sedan i soffan med en fet godispåse. Sedan låg jag där som ett kolli och drog 5 avsnitt av Greys Anatomy innan jag somnade, mätt och belåten, innan klockan hade slagit 10.

Det var denna helgen. Spontan, mysig och väldigt väldigt bra.

Nästa helg är jag i Israel. Det ser jag framemot!


52

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *