Min helg i bilder

Min helg började med en PANG-fredag. Så jag berättar om den också. Vaknade lite över sex, tränade och gjorde mig sedan i ordning för möte med Louise och Maria. Efter ett par timmars jobb promenerade vi bort till Arnolds för lunch.

Och inte vilken lunch som helst utan en riktig härlig vinlunch med saffransglass och churros till efterrätt.

Efter lunchen gick jag bort till Acast för att spela in ett avsnitt av Ofiltrerat tillsammans med Sofia. Det var ganska exakt ett år sedan jag gästade podden sist och det har ju hänt en hel del sedan dess vilket gav detta avsnittet en annan dimension. Det blev ett ärligt, skarpt och personligt avsnitt. Jag tror det ett bra sådant. Hoppas det.

Jag och Fia tog en aw på Brillo innan jag åkte bort till Chelas på söder där jag åt en lätt middag med L och hans vänner. Därefter åkte jag tillbaka till Stureplan och Miss Voon där jag firade Alexandra som fyllde 30 år. Välkommen till bästa sidan Gomman!

Tackade för mig vid halv tio och avslutade fredagen med att somna snabbt och hårt.

Så blev det lördag och jag hade min första dag i skolan. För er som har missat att läsa om mina studier kan ni ta igen det här. Var på plats halv nio och köttade på till klockan sex. Herregud, om jag var mosig efter? Svar ja.

Ingen vila ingen ro. Nehejnej! Direkt efter skolan mötte jag upp L och åkte vidare till Sickla där Felicia och Daniel bjöd på en MAGISK 3 rätters inspirerad av allas vårt favoritland Italien. Så trevlig kväll. Jag fick både chips och vin medan maten lagades så ni kan ju tänka er nivån på min nöjdhet.

Felicia är mitt alldeles egna lyckopiller i livet. Fan vad jag tycker om henne. Och Daniel då också såklart. Perfect match.

Söndagen har spenderats i skolan. Klockan är halv sju på kvällen när jag sömnigt skriver ihop detta på tunnelbanan hem. Jag kommer gå in på utbildningen och steg 1 under veckan. Men nu, nu vill jag bara komma fram till ett dukat bord, få en kyld p-max i handen och se ett avsnitt av The Loudest Voice.

Ha en fin söndag ya’ll!

62

6 svar till “Min helg i bilder”

  1. PANG-helg! ❤ omgiven av så fina människor! Och du har hört det förr men blir alltid förundrad över hur fint du formulerar dina texter. Blir varm!

  2. Du skriver så inspirerande!
    Kanske har du besvarat detta i något inlägg tidigare, men jag kan inte hitta det; vad har du för tips angående pulsklockor? Kan tänka mig att du betat av ett par olika sorter? ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *