Min helg i bilder

Min helg började med middag hemma hos Niklas och Melle i deras nya lägenhet på Gärdet. Solen sken, jag hade bakat paj och min dejt såg ut som en grekisk gud. Svårt att klaga.

Middagen bestod av hamburgare & pangvin i killarnas fantastiska lägga. Gillar Gärdet. Det är som en liten ministad. Precis som Sumpan. Hade jag inte bott i Sumpan så hade jag nog valt Gärdet eller Midsommarkransen igen. Eller funkishus på Stora Essingen. Men drömmen, vet ni vad det är? Ett tornhus i Duvbo.

Så blev det lördag och dags för Yoga&kajak. 09.00 satte Gatti igång yogan på bryggan medan vi preppade frukost. Därefter körde vi brygghäng för att därefter dra ut och kajaka.

Direkt hem, byta om och jogg bort till IP:n för intervaller med L. Körde (2x) 5x3min 4.15 intervaller. Gick kanon! Därefter obligatoriska lunchen på Volta innan vi promenerade hemåt.

Svidande om och åkte bort upp Mariatorget där vi spontanade ihop en dejt med Martina. Testade en vinbar, snackade sommarplaner och njöt av att bara hänga.

Så blev klockan sju och vi promenerade bort 2 gator till kvällens middag med Alex och Jakob. Blev serverad en whiskey sour direkt när jag kom in och kände ganska direkt att det skulle bli en väldigt trevlig kväll.

Vilket det var. Ville inte åka hem vid tolv när taxin kom. ♡

Anledningen till att vi behövde åka hem var för att jag skulle upp tidigt för ännu ett yoga&kajak event nere på Melkers i Pampas. 08.45 stod vi redo och välkomnade tjejerna innan Gatti tog över och började med yogan.

Blev överraskade med fika av L som kom ner när vi var klara vilket resulterade i att vi satt en timme på klipporna och mumsade kardemummabullar. Guldstjärna där.

Resten av dagen spenderades med 10 km löpning och sen lunch bestående av falafelrulle från Amidas. Sen gick vi en promenad ner längs vattnet, hälsade på Fikas och Fille som jobbade på sin nyinköpta åt samt åt glass i kvällssolen.

Bra helg. Väldigt bra helg. ♡

69

2 svar till “Min helg i bilder”

  1. Villorna i Duvbo är rena drömmen men väldigt sällan till salu. Typan.
    Ser ut som en kanonfin helg för er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *