Min helg I bilder

Min helg började med 16 km löp från Sumpan tillsammans med Stenman runt ett glödande Kungsholmen. Att vara färdigtränad och redo för fredag när klockan slår fem är lyxigt. När man dessutom ska äta pizza och dricka rödvin med sin bästa vän Alexander är det dubbelt lyx.

Så blev det lördag och jag drog ner till Core för en teamwod som numera har blivit min lördagstradition.

Framåt elva packade jag en väska och tog en taxi över till L. Jag skulle sova hos honom 2 nätter och ganska direkt tog vi en promenad, handlade lunch i form av plock av det vi gillar och spenderade sedan ett par timmar i soffan med serier och jobb. När klockan började närma sig sex korkade vi upp en flaska och SKÅLADE FÖR ATT BIDEN VANN ÖVER TRUUUUUMP OCH FRAMFÖRALLT – ATT HARRIS ÄR VP! ♡ Sen hoppade vi in i ett taxi och spenderade resten av kvällen hemma hos Niklas och Melle med en jädra massa god mat och vin.

Vaknade tröttare än vanligt vid åtta på söndagen och drog ut på en kort löprunda. Vid åtta km vände vi hemåt till L och svidande sedan snabbt för att bege oss på visningar. Åt en sen lunch på Scanwich och sedan blev jag brutalt rödvinsbakis och spenderade resten av dagen på soffan.

Det var det heleee.

48

8 svar till “Min helg I bilder”

  1. Älskar just dessa inlägg !!
    Kan man inte få vara med lite i bloggen när du fixar i lokalen ? Väljer kläder på morgonen ? Visar bästa träningstigthsen ? Bästa tränings toppen ? En löprunda i bilder ?

    Önskelista till dig <3

  2. Hur i helvete orkar man gå upp kl 8 en söndag och springa 8 km när man ätit god mat och druckit massa vin på lördag kväll? Helt otroligt! 🙂

    • Haha, det undrar jag med ibland. Men jag vaknar tidigt och känner då “äh, bättre att få det gjort”. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *