MIN HELG I BILDER

Jag stod på trottoaren utanför mitt sista möte för fredagen och skakade. Jag hade under dagen fått bajsmacka på bajsmacka i mailform och nu stod jag där i höstsolen och ville skrika rakt ut. Mailikonen hånade mig med sina siffror och jag kände hur min rygg blev varm av irritationen som ökade. Så jag stod där ett par minuter och bara stirrade. Sen släppte jag det, gick in i byggnaden och hade mitt sista möte inför helgen. Ett möte som gick kanon och som fick mig att fnysa åt tidigare turbulens. Skit ner er tänkte jag och gick med lätta steg mot tunnelbanan för att snabbt åka hem för att hinna svida om inför kvällens planer.

Två timmar senare satt jag med ett glas Riesling på Strandvägen 1. Jag och Louise hade Friendcation-konfa med middag och Dannykonsert. En konsert som vi hade väntat på i två år men som en pandemi satte stopp för. Vi hade kunnat sett den redan i torsdags då jag var inbjuden av Bindelfeld för premiären (stort tack för inbjudan!) men jag valde att tacka nej och istället gå på våra ursprungs biljetter istället. What a show Danny! Kan varmt rekommendera att gå och se hans show. Riktigt riktigt bra och jävlar vilka grymma dansare. Det enda som drog ner på upplevelsen var det skräniga tjejgänget bakom oss. Jag förstår att man är exalterad över att få se någon man ser upp till och tycker är bra live. Men att skrika sig hesa och försöka tränga sig framåt är inte så charmigt, speciellt inte när man är vuxna kvinnor.

Lördagen började med kaffe i sängen och därefter drog jag iväg på långpass med Natta. Det blev 15 lugna kilometer runt Kungsholmen och en ordentlig recap av vad som har hänt i våra liv sedan sist vi sågs.

Jag köpte en Balenciaga väska som jag har trånat efter ett tag. GAH! Den är så sjukt snygg!

Firade detta med brunch på Jaqulines tillsammans med L, Karl och Emmelie. Sen kramades vi hejdå då Emmelie flyttar till Abu Dhabi på Måndag. Men, vi hänger inte läpp för det då jag åker ner om 4 veckor för att hälsa på.

Efter brunchen drog jag och L till Söder och gick en långpromenad med lite stopp i olika butiker. Sen åkte vi hem, lagade L´s Salsicciapasta och öppnade en flaska vin. Daniel och Felicia kom över kort därefter och kvällen spenderas här, vid vårt älskade långbord med vin, god mat och fina vänner.

Så var det söndag igen och jag vaknade av att regnet smattrade som om det vore besatt mot rutan. Vi låg och drog oss i sängen en stund med varsin kaffe innan vi tog oss upp och ut till gymmet. Jag körde ben medan L körde biceps-disco. Eftermiddagen spenderades med jobb för Samsung på Centralstationen. Vi spelade in kortfilm åt Samsung samt närvarade på deras POP UP event som kommer finnas tillgängligt på Centralstationen fram tills 9 oktober.

Nu är jag hemma igen och ligger i soffan med lite fika. Jag köpte med mig en liten tackfika då L tog gårdsstädningen för oss båda. Det är vad som återstår av denna helgen. Soffan, småpill på mobilen då jag har lite jobb jag måste gå igenom inför nästa vecka samt take-away senare ikväll.

Tack för denna helgen livet!

35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *