Min helg i bilder.

Min helg började med att jag tog ett avslutningsdopp och satte mig sedan på ett plan tillbaka till Sverige. Landade runt halv ett fredag-natt och var i säng runt två-tiden.

Vaknade runt åtta och tog mig ann lite pressutskick som hade kommit hem under veckan. Blev extra glad över detta fina kit från ACO. Har använt deras BB Cream hela sommaren och är även riktigt förtjust i deras solskydd.

Började packa upp. Finns på riktigt inget som är så tråkigt som detta.

Fick nog och gick ner till Sats för ett benpass istället.

Efter träningen duschade jag, la på en torr ansiktsmask från Swiss Clinic och rörde ihop en svamp/tryffel omelett åt mig och Calle som blev lite halvt skräckslagen av att se mig hacka svamp med en stor köttkniv. Vadå? Förstår inte alls varför.

Svidade om, bad Calle agera fotograf och begav oss sedan ut.

Spatserade bort till Birger Jarls gatan med extra stolta steg då jag invigde mina nya fina leopumps.

 

Där det bjöd på inflyttningsmingel hemma hos Madde och Daniel.

 

Beundrade Daniels kamerasamling.

Framåt kvällen beställdes det upp pizzor från bästa stället i stan ( La Madrina).  Skulle jag kunnat (och inte ärvt min fars kroppsbyggnad och ämnesomsättning) så hade jag ätit pizza varje dag. Men jag inte vill se ut som en rugbyspelare på anabola som måste rullas fram så får jag hålla nere det till helger. Znark.

Så blev det söndag och jag mötte upp Sarah vid halv tio för en cykeltur till Ekerö. Det var verkligen perfekt cykelväder med krispig höstluft och en sol som lyckades hålla sig framme nästan hela passet. Ren och skär lycka med sådana höstdagar.

Efter 57 km landade jag nöjd och belåten i soffan med dubbelportion gröt, extra jordnötssmör, granola och Planti vanilj YogOat.

Svidade därefter om och begav mig mot Mall of Scandinavia för lite inredningsshopping.

Fick psykbryt efter en timme och sprang ut med mina påsar. Köpte en Pepsi Max Ginger på pressbyrån och fick förklara mitt val till en påträngande expedit som inte alls tyckte jag skulle köpa den smaken då den var äcklig. Men l å t mig få dricka vad jag vill mumlade jag och flydde hemåt.
Placerade mig på soffan med choklad och extrem huvudvärk medan..

…Calle lagade svamppasta.

Det var den helgen. Snabbt gick det men det gör inte så mycket, för snart är det helg igen och då blir det en tripp till Arlanda igen.

Hej!

 

5

Ett svar till “Min helg i bilder.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *