Min helg i bilder.

 

I helgen var jag som sagt i Paris med Calle, Carro (Bosse), Carro, Jacob och Magnus. Det har varit lite nervöst fram tills helgen blev av då det var en överraskningsresa för Calle som fyllde år för 2 veckor sedan.  Det var så roligt dagen när han fyllde år, jag bjöd ut honom på frukost på Nybrogatan 38 och sedan var det inget mer med det. Stackaren trodde att det var det han skulle få i 35 års present av mig. Ha! Tji fick han.

Jag hade lurat i honom redan i början av maj att vi skulle ner till Köpenhamn med mitt jobb på konferens och att han skulle få följa med som respektive. Jag iscensatte ett program med aktiviteter och hålltider för olika restauranger som jag bad vår HR-avdelning skicka ut från sin gruppmail för ökad trovärdighet.

Sen var det äntligen dags för avresa varpå det är meningen att jag ska möta upp honom på flygplatsen men avslöjar i mina instastories att vi inte alls ska till Köpenhamn och att han får leta upp mig på flygplatsen.

Förvirringen är total.

Suprise, we are going to Pariiiis!

Väl i Paris (landade ca 21.00) tog vi en taxi till hotellet där resten av gänget hoppar fram när vi stiger in i vårt rum.

Om han var chockad? Är jorden rund?

Det värmde mitt hjärta så otroligt mycket att se honom så överraskad och lycklig.

Sedan började festen.

Vi hade bord på Victoria 23:30 och fortsatte sedan ner till nattklubben Larc som låg i samma byggnad. H e r r e g u d vilken jäkla fest. Värt alla baksmällor i världen.

Slitet gäng som började lördagen med lunch/frukost på Hotel Du Nord.

Kan rekommendera majssoppan.

Efterrätts och St germain cocktail stopp.

Fick planera om och äta på stället tvärs över gatan på lördagskvällen då det var ca 1 timmes kö. Vi hamnade på en tryffelrestaurang där i princip allt innehöll tryffel. Inte mig emot.

Frukostkaffe i Marais medan vi väntade på att Le Wood som låg tvärsöver torget skulle öppna.

Sist jag var i Paris med Louise åt vi här och tyckte det var så bra. Riktig prisvärd och fräsch brunch för ca 280 kr. Ligger mitt i Marais och rekommenderas varmt.

Älskar Marais.

Strosade omkring i några timmar.

Gänget samlat innan Carro och Jacob hoppade in i en taxi för att åka till flygplatsen.

Så tacksam för att ni delade detta med med mig och Calle.

Powernap på ett mysigt litet cafe vid Seine. Vid det här laget var vi alla rätt slitna.

Tog en sista promenad, köpte några macarons och åt därefter tidig middag på en liten bistro nedanför vårt hotell i Marais. Ett glas rött, tryffelrissotto och några pistagemacarons senare somnade vi rätt fort på planet hem tillbaka till Stockholm.

Grattis ännu en gång på 35 års dagen, livets prime time.

9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *