Min helg i bilder

Måndag igen, tiden s p r i n g e r fortare fram än när jag ser ett glas vin. Snart är jag 50 och klagar över dagens ungdomar på tunnelbanan.

Denna helgen har jag varit rätt dålig på att dokumentera sjyssta bilder till “min helg i bilder”. Det beror främst på att jag har lagt mest krut på att leverera bra innehåll till min instastory takeover på Reebok Nordics konto som jag tog hand om lördag och söndag. Men en liten del beror även på att jag faktiskt inte har orkat. Var så trött på mig själv och mitt mobilanvändande att jag mellan stories och samarbetsfilmning inte ens ville ta i telefonen. Det är just nu som man så kryptiskt säger i bloggvärlden “mycket nu”.  Som tur är så är det under en begränsad period och jag kommer ta en välbehövlig paus den 22 november när jag åker på semester. Har lovat mig själv (och min väldigt tålmodiga kille) att telefonen får vila lite på Hawaii.

Min fredag började riktigt bra. 2 pangpass på gymmet (cykling och överkroppsstyrka) samt avslutning för min kurs på Företagsuniversitetet. Var hemma runt sextiden, svidade om och drog sedan till Liljeholmen för fredagsmiddag hos Elina och Kristian.

Vi var såklart lite tidiga (har riktiga problem med att komma försent, har till och med ställt min klocka en kvart före), så vi tog ett glas på Bankomat nere vid Sjövikskajen.

Möttes av detta när vi steg in hos värdparet. W O W. Elina hade tryckt egna menyer och ordnat så fint. Hon jobbar med PR och är seriöst en av de mest kompetenta människor jag har stött på (hon är min mentor, utan att hon riktigt vet om det, eller..ja nu vet hon 😉 ).

Vi har inte känt varandra så länge (det började med ett pressutskick och därefter en gemensam intervju i Shape Up) men det känns väldigt väldigt naturligt, genuint och hon är oerhört rolig. Det var dock första gången jag fick träffa hennes härliga kille Kristian och deras två vänner Lasse och Martina som också var inbjudna. TOPPENGÄNG!

Vi åt 6-7 rätter som alla var gjorda från scratch och sjukt goda. Kristian är även kock och jobbar även han med mat och utveckling av restauranger. Ja men ni hör ju, svårt att toppa en sådan middag.

Efterrätten bestod av pizzadeg från Brillo med jalapenos, äpple och gräddfilsdressing. Seriöst en av de godaste pizzorna jag har ätit.

Kvällen fortsatte med drinkar, spel och en jäkla massa charader. Tog en taxi hem runt halv tre och somnade slirig, mätt och väldigt väldigt lycklig.

Lördagen började med en dubbel-treo (det här med att blanda cava, vitt och rödvin, uh uh uh). Sen kickade jag igång min instastories takeover på Reebok Nordics kontot.

Vid halv elva mötte jag upp denna sköna bönan, även kallad, the bride to be! Vi skulle spendera x antal timmar ihop och prova brudklänningar. Som den exemplariska brudtärna jag är var tröttheten som bortblåst och jag var mer än redo att ge min bästa vän några väl valda råd. Som att strass ABSOLUT inte får användas i några som helst former.

Vi gjorde ett väldigt bra jobb. Eller…Matilda gjorde.Jag filmade mest till vår brudtärnegrupp som satt bänkade i Norge och Skåne. Visst är hon vacker? Som ett sjujävla fyrverkeri!

Sen fick jag ett meltdown.

Vilket betydde frukost, hrm..lunch, på Holy Greees.

Vi fortsatte till nästa butik som mest gjorde oss irriterade. Säljaren där försökte köra över oss totalt. Väldigt fina klänningar, men inte så bra service. Synd. För dem.

Framåt fyratiden skiljdes vi åt. Jag traskade hemåt och jobbade en stund, körde visning av träningskläder på Reeboks stories innan jag vinkade av Calle som skulle på pokerkväll. Sen..sen var kvällen MIN MIN MIN. Som jag hade längtat efter en helt ensam kväll framför tv:n och en jädra massa favoritgodis.

Vaknade runt åtta på söndagen av att Calle petade mig i sidan samtidigt som han väste “äääär du vaaaaken?” Blev ganska så fort vaken och placerade mig i soffan med en laddning aminosyror. Sedan låg jag där och laddade fram till runt tio med undantag för lite filmning av stories.

Joggade ner till St Eriksplan vid halv elva och mötte upp Emma och Mikaela som jag hade stämt löpträff med via min och Louise Friendcationgrupp på Facebook. Det vankades långpass och vi var taggade till tusen. Solen sken och det var krispigt och helt jävla underbart ute.

Efter 20 km stannade vi till, glada och höga på livet, på Nybrokajen där vi bad en förvirrad turist ta en bild på oss. Sedan joggade vi vidare till Kungsholmen och skrapade ihop ytterligare 3 km. SMACK! 23 km rakt in på milkontot med ett knä som höll hela vägen (sen att det gör lite ont idag behöver vi inte gå in närmare på).

Svidade om.

Promenerade över Västerbron till Södermalm.

Njöt av solen som smekte min svettiga pälsbeklädda rygg.

Åt en sen lunch på BaroBao som ligger på Hornsgatan 66.

Fortsatte sedan vår promenad genom söder, gamla stan och slutligen till Hötorget där vi mötte upp Lasse, Elina och Kristian för skräckfilm och några kilo popcorn.

Tack livet för denna helgen, it sure was a blast, like always.

8

6 svar till “Min helg i bilder”

 1. Jag har en liten annorlunda fråga. Jar förstått att du jobbar i Mörby. Jag har har själv precis fått jobb i Danderyd och bor på Kungsholmen. Har du tips på hur man enklast åker dit kommunalt? 🙂

  • Hej hej! Och grattis till jobbet! 🙂

   Jag kör följande tre alternativ:

   1. Hoppar på gröna T-banan Fridhemsplan till Centralen, byter till röda linjen mot Mörby C. Tar ca 40 minuter.
   2. Cyklar. Tar 20-25 minuter.
   3. Tar 4:ans buss (rek ej i rusningstrafik) till Tekniska och tar därefter röda linjen till Mörby C. Går fort när det är mitt på dagen eller jag åker hem runt 15:00 tiden för möte eller liknande.

   Hojta om du vill ha pendlingskompis! Hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *