Min helg i bilder.

Så var helgen över igen och jag har avnjutit en riktig panghelg med mycket många timmars sömn, god mat och rejäla träningspass. Tio poäng all the way.

Fredagen “började” med att jag spenderade eftermiddagen på Googles kontor. Läs mer om det här.

Vid halv sex sa jag hejdå lite både nya och gamla bekanskaper, smällde av en selfie och begav mig sedan till Hötorget för att möte upp Calle.

Käkade middag på bästa sushistället i stan (Tokyo Diner) och begav oss sedan hemåt varpå jag somnade i soffan vid nio.

Lördagen började med att jag mötte upp Mikaela (min nyfunna träningsbuddy som jag verkligen rådiggar) vid tio för ett riktigt mördarpass. Hon ville haka på ett riktigt köttigt överkroppspass, så jag gav henne en riktig genomkörare.

Började med att värma upp…

..innan jag gick på de tyngre vikterna.

Efter två timmar var vi klara och jag begav mig med skakande armar hem för en snabb dusch och tog sedan bilen till Björkhagen där världens bästa Elisabeth hade förberett lördagsbrunch åt oss.

Vi hann även med en promenad runt Nacka reservatet innan jag hoppade in i bilen och fortsatte min färd hem till Malin och Gustaf på Smådalarö.

Där blev jag serverad ett glas vin.

Och diskuterade sedan simning och småkryp med Greta.

Ingen middag utan ost och kex till snack innan.

Avslutade lördagen med fintacos (halloumi för mig) och livets dryck efter vin: P-MAX! <3

Vaknade runt halv nio på söndagen och studsade upp, det var nämligen långpass på gång med Mikaela.

21 km senare genom Solna, Silverdal, Sollentuna, Bergshamra, Universitetet, Stora Skuggan och Djurgårdsstaden så sa vi hejdå till varandra och jag begav mig hemåt igen. Lyckligt och alldeles alldeles pirrig av endorfinerna som sprudlade i kroppen.

Tog ett långt bad och hann även med att fotografera ett samarbete.

Svidade om till en mer passande tröja för dagen.

Rev upp köket och bakade bönbrownie (recept kommer under veckan) medan Calle svängde ihop en svamplasagne. Japp, you heard me – snart 3 månader utan kött.

Dukade klart.

Sen blev det fullt hus med kids och vänner vi inte hade träffat på länge. Och väldigt god mat förstås.

Avslutade kvällen i soffan med dubbla portioner kaka.

Det var den helgen, tack för det livet. Nästa helg kommer bli något alldeles extra då det äntligen är dags för staycation på Winery Hotel med 48 taggade tjejer. Tjoho!

 

11

8 svar till “Min helg i bilder.”

  1. Blir avundsjuk på ett härligt långpass!!! Jag har något knas med mitt ena ben, får ont när jag har sprungit. Himla störande. MEN, känslan när man känner sig stark under ett långpass är oslagbar! 🙂

      • Insidan smalbenet, typ precis på mitten (ca 10-15cm ovanför fotknölen på insidan). Kan bita ihop under passet, men gör ont efter. Men det är inte värre smärta än löparknä, detta är mer som att jag är öm, även när jag trycker på punkten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *