Min helg i bilder.

 

Hej godingar!

Varnar för en rätt lam “min helg i bilder”. Here it goes!


Fredagen spenderade jag på Köpenhamns flygplats. Jag var sliten och överkonsumerade kakor i Loungen efter en låååång vecka på resande fot. Somnade som en stock när jag kom hem.

Lördagen började med att jag mötte upp dessa sköna bönor för en 18 km långrunda runt Södermalm och Kungsholmen.

Det är så otroligt häftigt att fler och fler dyker upp på långpassen och framförallt: anmäler sitt intresse för att vara med. Jag har postat lite nya datum för helgpassen i FB-gruppen “SwiciLou Friendcation”. Där finns all info.

Efter löpturen tog jag en lååång dusch och förberedde sedan en saffransmoothie (kommer recept på den i veckan) samt 3 riskakor med ägg.

Sen la jag mig här och såg på några avsnitt av Greys Anatomy tills..

… klockan halv fyra och Louise stod i hallen. Flyttade ut till soffan där vi hängde, med ett litet avbrott för lite bilder inför ett samarbete nere på gatan, tills de andra tjejerna kom.

Sen blev det fullt hus när Matilda, Johanna, Xrisa, Anna, Sandra och Marie kom. Jag skulle egentligen laga middag men flaggade snabbt för att jag var inte upplagd för att agera supervärd då jag var rätt sliten av veckan. Så vi beställde libanesiskt via Foodora. Nog min bästa ide någonsin.

Så blev det söndag och jag vaknade av min själv runt nio. Låg kvar och mös tills Louise kom förbi och skulle hämta sin laddare.

Hasade mig motvilligt upp och städade klart det sista.

Gjorde mig i ordning och tog selfieoskulden i vår nya spegel. Insåg även att jag måste putsa glaset. Sköt upp den tanken och bjussade på lite instastories istället.

Därefter hoppade i lite bekväma kläder som även skulle funka på gymmet lite senare på dagen, packade ner datorn och begav mig sedan till Mörby C där jag har mitt kontor. Undervisning av nya larmoperatörer stod på schemat samt kvittoredovisning, snaaark.

Upptäckte att min tights som jag alltid har trott varit helt svarta hade mönster på sig.

Efter några timmar tog jag tunnelbanan tillbaka till stan där jag mötte upp Mitra och Emma för ett hejdundrande benpass på Sats Hötorget.

Körde tunga böj.

Svettades.

Sen åkte jag hem och gjorde en buffé av godsaker till middag. Till förrätt blev det rester från tjejmiddagen, till varmrätt en acaismoothiebowl med kakaogranola och till efterrätt 2 påsar Smash. Spenderade sedan resten av kvällen med jobb i sängen.

Thats about it. Ingen superinspirerande helg. Men så kan det vara ibland, hej!

7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *