Min helg i bilder.

Min helg har varit lugn, så lugn. Befinner mig fortfarande i en krävande jobb-bubbla och har vett nog att ta det lugnt på helgerna. Blir fan smartare varje år, inte för jag har någon hybris eller såårå.

Fredagen började med att jag jobbade undan hemma lagom till att Felicia skrev att hon var på väg från jobbet. Mötte upp sprallpaketet på dagslivs där ingredienser till tortillapizza inhandlades. Det är seriöst en av de enklaste och bästa fredagsmiddagarna någonsin, alltid min plan b när allt annat skiter sig. Vi spenderade resten av kvällen i soffan och jag somnade som en liten spinnande kissemiss vid halv elva.

Helg betyder långpass, det är sen gammalt. Och numera långpass med olika härliga tjejer från friendcationgruppen på Facebook. Mötte upp Emelie, Madeleine Charlotta och Stina utanför Sats Sportpalatset vid halv tio och begav oss sedan över Västerbron till Liljeholmen, vidare förbi Vinterviken, Aspudden upp mot Mälarhöjden och raka spåret ner förbi Bredäng mot Vårby Gård. Rundan slutade på 19 km och det var ett glatt gäng som tog tunnelbanan hem in till stan igen.

Väl hemma tog jag ett bad och…

… ägnade mig åt lite beautyvård a la Hannibal Lecter.

Tog mig sedan i kragen och gjorde en enklare lunch (har svårt att äta större måltider direkt efter ett långpass).

Det blev en kardemumma/blåbärs smoothiebowl med en veckan dagsranson granola och majskakor med ägg.

Fick sällskap av BFF Mathilda som kom förbi en sväng och sa hej.

Sen skulle jag tagit tag i att sortera i min garderob. Men det gick åt helvete.

För nu var klockan mycket och jag var tvungen att göra mig i ordning för ett sent kvällsmöte med jobbet.

Använde mina favoriter.

Sen var jag redo för lite bizznizz.

Några timmar senare var jag klar och då hade klockan hunnit slå åtta. Jag var väldigt osugen på att åka hem då det faktiskt var lördag. Så jag drog hem om Felicia en sväng som hade bjudit hem på tjejmiddag.

Hur cool är inte Felicias syster? Och hennes HÅR? Helt jäkla fantastiskt!

Det bjöd på vietnamesiska färska vårrullar och en jädra massa godis. Vid halv elva kastade jag in handduken och tog tunnelbanan hem igen för att göra det jag numera gör bäst – sova.

Så var det söndag och jag sov (när hände det senast?!) till nio. Efter en stund av meningslöst scrollande i mobilen steg jag upp, drog på min träningskläderna, knäckte en Celsius och begav mig sedan till Barrys för att möta upp Anna.

En timme senare var vi klara och jag begav mig hemåt igen.

Väl hemma möttes jag av ett mindre kaos då Calle precis hade kommit hem från en vecka i Las Vegas. Jag trodde jag skulle få en fin present då det låg en massa Marc Jacobs påsar och annat skoj. Tji fick jag när jag istället fick en liten kameralins att sätta på mobilen. Jag kan numera även ta bilder i detta format. Jajamän, fotograf-Joanna at your service!

Efter några timmars jobb fick jag nog och behövde mat.

Så vi promenerade bort till EATNAM vid Odenplan.

Där det fanns väldigt mycket gott.

Jag beställde vegetariska Bun Cha Gio. Rekommenderas starkt! Calle tog Ca Ri Ga Saigon vilket också var väldigt väldigt god.


Sen promenerade vi hemåt igen som två pälsbeklädda ryssar.

 Väl hemma placerade jag mig i soffan med mitt absolut favorit godis just nu, Pepparkakor och Smash!

Sen låg vi såhär i några timmar och kollade ikapp på Bachelor. Efter en dryg timme somnade festprissen och jag fortsatte kolla på en film om en soldattjej och hennes bombsniffande hund. Började lipa såklart. Sen somnade även jag.

The End.

Det var den helgen. Tack och hej!

8

6 svar till “Min helg i bilder.”

 1. Smoothie och knäckemacka/riskakor/majskakor med ägg är BÄST efter långpass. Hallon/mango-smoothie är sinnessjukt gott! tips! 🙂

 2. Jag är lite nyfiken på vad den sorgliga filmen med hunden heter? Är nämligen en sucker för lip-filmer 🙂
  Och måste tillägga, jag brukar aldrig kommentera what so ever, men vill bara säga att du verkar vara en helgrym powerbrutta! Heja dig! Kram

 3. Hej du! Jag måste bara fråga, vart kommer det rosa setet ifrån? För det är samma överdel som du har med kavajen som var med i stil-inlägget för några dagar sedan va? Det är sååå jädra snyggt och klär dig superb! Jag skulle vilja leta rätt på något liknande 🙂

  • Hej Elin!

   Det är det. Har ett set med vid byxa i denna färgen och det är från Uniqlo! 🙂

   Tack snälla <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *