Min helg i bilder – champagne och vegtacos.


Vilken helg jag har haft! Helt klart värt huvudvärken idag. Ligger här i soffan och förbereder veckans blogginlägg (släpper en riktig kul nyhet i slutet av veckan) samtidigt som jag äter choklad. Blir inte bättre än såhär idag. Men låt mig ta helgen från början, vi börjar med fredagen…

…som startade med att jag fick ett riktigt fint bud från Reebok med ett plock av vårens nyheter. Visade ett set på min story men tänkte ta med ett gäng plagg till Bali och köra en liten fotosession där. Efter träningen kom Alexander och mötte upp mig, vi handlade och började preppa middagen. Lagom till att vegfärsen var färdig kom Elin med lite snacks från Hantverket. Älskar att hon jobbar på en av Stockholms bästa restauranger. Nam nam nam! Älskar även hur nära vi har kommit varandra. Vill ni höra något roligt? Elin avskydde mig första gång hon träffade mig, alltså på riktigt hatade mig. Sen gick det ett tag och vi träffades på Ericas bröllop där vi rensade luften och hon (lyckligtvis) ändrade uppfattning om mig. Sen dess har vi varit vänner och efter Toscana och Krakow resan har vi blivit väldigt tighta. Hon är en oerhört varm och känslig person som ger hela sitt hjärta för dem hon tycker om. Och jag beundrar hennes sårbarhet och den hon är. Och så är hon en jävel på pill i håret också.

På lördagen vaknade jag vid sju, drack en smoothie och gick sedan ner till Sats för att cykla med Helena. Då jag inte kunde vara med på TT´s långpass på L´Echelon som krockade med Louise födelsedagsbrunch så drog jag 4×8 min intervaller med Helena i en beckmörk sal istället. Hela Sats var mörkt på grund av elfel men det stoppade inte oss, 60 svettiga minuter senare kramades vi hejdå och jag begav mig hemåt för att göra mig i ordning för att sedan promenera ner till Riche tillsammans med Mathilda.


Då Louise är i Australien på sin födelsedag på måndag så samlade hon ihop sina närmsta för en bubblig brunch på Riche. Det var så trevligt att vi inte ville avsluta, så vi promenerade bort till…

…. Calle P och drack mer bubbel och drinkar. En timme blev till tre och vips så hade fler folk anslutit. Det skålades, diskuterades hej vilt och desto längre tiden gick desto mer övertygade var vi att vi inte ville avsluta dagen riktigt än. Som jag skrev på Instagram så är sådana här dagar verkligen lyx för mig. Att bubbel-bruncha med nya och gamla vänner, gå vidare till ett annat ställe där fler ansluter till barhäng. Två timmar blir till fem, några droppar av och eftermiddag blir till kväll. Äh, vi kör en flaska till va? Det diskuteras, skrattas och desto längre tiden går blir tugget rappare, livligare och roligare. Finns inga måsten, inga planer. När mörkret föll så droppade ett par av , bland annat Louise som åkte till flygplatsen och kvar var jag, Calle som hade anslutit, Isabel. Anki och Ellen. Spontanmiddag bokades på  L’Avventura och vi hoppade in i en taxi. Mot pastan!


Vi beställde in en drös med smårätter, mer vin och hade en riktigt rolig kväll. Jag, Calle och Ellen mötte upp hennes kille och hans två vänner och satt kvar tills runt ett innan vi vinglade in i en taxi. SUPERKVÄLL!

Om jag var tuff idag? Haha, nej. Vilodag i träningsschemat och en väldigt obokad dag förövrigt. Sov till nio, låg och såg serier till tolv och promenerade sedan ner till Hornsbergsstrand för en Oreo-milkshake och burgare på Lilys Burger. Det var det enda jag har gjort idag och vet ni, det är så jädra gött.

Tack livet för en riktigt jädra panghelg.

0

5 svar till “Min helg i bilder – champagne och vegtacos.”

 1. älskar sådana där oplanerade men ruskigt bra dagar som liksom styr upp sig själv för att man känner – och snart lär känna – så fantastiskt bra människor!

 2. Fällde en tår här på morgonkvisten. Kan inte vara mer än glad och såå tacksam för att jag tog mitt förnuft till fånga och faktiskt gav dig en chans till där på bröllopet. Alla förtjänar det. Och att klara mig utan dig idag är inte ett alternativ. Bästa finaste Joanna. Jag är SÅ tacksam för att jag nu har dig i mitt liv. Puss och massa kärlek ♥️

 3. Åhhh sååå härligt att:
  SE
  LÄSA
  FÖLJA
  INSPIERAS
  SLUKAS IN I DIN VÄRLD.

  I LOVE IT!! ❤❤❤

  Åhhh en sån lunch/brunch LÅÅÅNNNGGG med vänner. Såå mysigt men tyvär händer inte sååå ofta.

  Men jag gläds och SLUKAS in i dina härliga bilder och drömmer mig bort. ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *