Min helg i bilder – cykelporr & maskerade män.

Fredagen började med att jag åt en riktig pangfrukost med Cornelia och Jenny som jobbar på Presskontakterna. Vi satt i deras mysiga showroom och gick igenom en drös med nyheter inom smink och hudvård men även från lite olika klädmärken. Fick med mig en ursöt skjorta från ett LA-baserat märke som jag tänkte visa er nästa vecka. Den är så fin.
Resten av dagen förflöt i en rasande takt då jag hade en del jobb att avverka innan helgen. Jag hämtade även min nya drömcykel och på kvällen åt vi middag hemma hos Oscar och Xrisa tillsammans med Mindy och Jonte. Tyvärr hade migrän som bara blev värre under kvällen så framåt tio fick vi slänga in handduken och åka hem.

Så blev det äntligen lördag och premiärtur på min nya vägfara. Jag och Emelie cyklade ut till Svartsjö och jag tjöt av upphetsning när jag låg i 45 km/h på en raksträcka. Jag bara gled fram. Ren och skär cykelporr. Just i den stunden ville jag inte vara någon annanstans i världen. Efter ca 6.5 mil var vi hemma igen och…

…bytte snabbt om till löpkläder för en löprunda runt halva Kungsholmen.Väl hemma spelade jag in en sminkstory på Instagram och fixade därefter det sista med håret innan jag drog vidare till Stockholmsmässan där IconFest pågick. Jag hade blivit tillfrågad att dela ut pris till årets stjärnskott och då jag tar alla tillfällen jag kan att öva på att stå på scen för att en vacker dag kunna gå upp utan att känna någon som helst nervositet tackade jag såklart ja. Sen tycker jag sånt är väldigt roligt med, men det gäller nog allt där jag sätts utanför min comfortzone. Jag menar, jag har rätt dålig koll på Youtubers men då tar man sig i kragen och läser på helt enkelt. Det gick bra på galan, trots en del logistiska problem på plats (projektledaren inom mig reagerar direkt) som att min mick dog och prisutdelningen blev framskjuten pga ljudstrul. Samtidigt som jag tycker det är bra med sådana event för branschen så tror jag man behöver tänka om, för det är inte samma sak idag som för 5 år sedan. Priserna uppskattas fortfarande, men har inte alls samma genomslagskraft.

Vid sex kom en taxi och hämtade mig och vid halv nio tog jag en taxi tillbaka in till stan igen. Chop chop, in ut leverera tack och hej!

Landade hos Zorro-Ola som hade styrt inflyttnings/födelsedags-drink i sin nya vindsvåning som var amazeballs. Som vanligt med detta gänget så byttes stökdans på stolar ut mot ännu stökigare dans på FOU. Vi smet hem vid två men tyvärr så hade någon jävla idiotjävel redan hunnit att sno min plånbok från min väska vilket resulterade i att jag satt och spärrade kort och tröståt punchrullar klockan tre på natten.

Om jag var trött när jag vaknade 5 timmar senare? Jajamän, men det var det värt. Jag drack dock bara några öl och en halv shot så mådde inte direkt dåligt. Begav mig in till Nordea vid NK-huset för att träna med Madde som jobbar där. Nordea har ett stort gym som de anställda får nyttja även på helgerna vilket jag tycker är en oerhört bra förmån. Jag hade lovat att sätta ihop ett träningspass åt henne med fokus på överkropp, vilket det blev och lite till. Jag kommer nog själv ha träningsvärk imorgon tror jag. Gött!

Då min plånbok som sagt var stulen fick jag snällt promenera överallt då jag varken hade pengar eller SL kort. Som tur var fick jag låna 200 kr av Madde som hon tog ut till mig. Upptäckte då att sedlarna hade ny design, det säger mycket om hur ofta jag hanterar kontanter. Men som sagt, promenerade bort mot Odenplan och slutligen upp mot Vanadis där Xrisas babyshower skulle vara.

Julia hade gjort tårtan från scratch och jag var som alltid imponerad då jag knappt kan få mina egna bakverk att ens anta en form när jag bakar.

 Det serverades även cakepops och dumlekakor vilket jag såklart hög in på. Men det bästa av allt var ändå Xrisas mammas grekiska mat. Jag älskar grekisk mat. Eller äh, jag älskar all mat. Finns nog ingenting jag inte äter.

Resten av eftermiddagen/kvällen spenderade jag åt att packa, städa samt organisera i förrådet. Och njöt av mitt egna sällskap. Det var ett tag sedan jag bara hängde med mig själv. Jag är en person som är i ett stort behov av egentid och märker fort när jag har slarvat med att prioritera den. Det känns som en bit av mig saknas och jag blir väldigt känslig samt känner mig trängd. Funderar på om jag inte ska åka någonstans en helg själv. Kanske norrut och kombinera det med vandring, spa, cykling, löpning. Får se. Jag ska kolla runt på vad det finns för alternativ.

Det var den helgen, nästa helg spenderas i Tel Aviv, tjoho!

0

0 svar till “Min helg i bilder – cykelporr & maskerade män.”

  1. Vart kommer örhängena från som du har ihop med den blåa dressen med månar? Jättesnygga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *