Min helg i bilder – dagsfest, 24 km löpning på band och spontan tatuering.

Min helg började med att denna technobruttan blev avdroppad på halva vägen hem. Jag sprang mitt distanspass tillbaka hem till Kungsholmen och fortsatte sedan till Karlberg för att nöta mina 5 minuters intervaller runt deras löpspår. De har en grusbana runt fotbollsplanen som är perfekt för intervaller då löpbana ibland kan bli lite för hård. Efter ca 14 km var jag svettig, utpumpad och jäkligt redo för en lugn fredag i soffan. Vilket det blev. Calle hade lagat svamppasta och när han sen somnade låg jag kvar och käkade smash samt såg på Netflix. Rörde inte en fena på 6 timmar. Magi!


Så blev det lördag och vi drog till Djurgården för att ta ut min nya kompis på en spinn. Jag har ju annars en Kia Niro Plug in Hybrid men testar lite olika bilar från Kia under våren och sommaren så just nu har jag en Proceed hemma vilket är jäkligt roligt då den är sjuuuukt rolig att köra.


Innan vi drog hem igen så stannade vi till på Sats Gärdet och tränade en timme. Jag satte ihop 2 x 12 min cirkelpass med fokus överkropp (mycket chins) åt mig och Calle. Killen fick verkligen kriga. Hehe. Ni skulle bara veta hur jag sitter och flinar när jag skriver detta. Utöver det körde jag på med armhävningar och latsdrag. Behöver stärka upp överkroppen ytterligare inför sommarens tävlingar.


Direkt hem, duscha, svida om och dra på sig klackarna. Det var dags för lördagsbrunch! Men först en outfitbild. Skor från Jennie Ellen, jeans och skinnjacka från Lee och svart polo från Uniqlo samt väska från Chloé.

Testade brunchen på Kitchen & Table på Clarion Amaranten. Den var, som ni kan se, riktigt bra. Jag gillar verkligen brunch där man beställer från A la Carte menyer samt att det finns bra alternativ på goda drinkar. Jag tog en rödbets/äpple mimosa och blev positivt överraskad. Det var annorlunda men kul. Maten var bra och jag fick snabbt två favoriter. Rödbets/avocado toasten på grillat bröd samt fattiga riddare med jordnötssmör var så jädra bra. Testade även Calles val: Chicken and Waffles som smakade precis som i USA vilket är ett gott betyg. Det är kul att det börjar poppa upp fler bra ställen på Kungsholmen. Har ju Dog Food som ligger i vårt hus som har en grym brunch, men det är alltid roligt med fler ställen och att ha lite barer att dra en afterwork på eller varför inte sätta sig och jobba ett par timmar.


Framåt två delade vi på oss, Calle drog och mötte upp Magnus och jag vandrade bort till Calle P där ett helt gäng med goa tjejer satt och drack bubbel. Jag anslöt, fick mig ett glas och satt sedan på första parkett ut mot ett myllrande Stockholm. Vi skämtade om att det skulle vara vid det bordet man skulle ha suttit om man skulle vara ”gossip girl” då det inte gick att missa något därifrån.


Dagsfesttåget gick vidare till Bank Hotel där vi drack Espresso Martinis och pratade om livet. Framåt sex när tjejerna dansade vidare mod Grand så begav jag mig hemåt för att preppa inför middag…

…Carro och Magnus skulle nämligen komma förbi! Äntligen, vi har inte träffat dem sedan innan jul. Förresten, vad tycker ni om Calles vegetariska keso/spenat lasagne? Den var så jädra god, nästan så jag vågar påstå att den slår en vanlig lasagne. Kvällen blev lugn och framåt tio lämnade dem oss. Jag plockade fram datorn, rev av lite mail och sammanfattade ett samarbete och gick sedan och la mig framåt tolvtiden.
När jag vaknade på söndagen så var planen att jag skulle möta upp Madelene utanför Sportpalatset för ett tidigt löppass. Jag hade långpass med inslag av längre tröskelintervaller på schemat och Madde som jag har sprungit ett par gånger med innan ville haka på – perfekt, jag älskar sällskap som ligger på samma nivå rent löpmässigt som mig, bra push när det går trögt, för båda. Men det visade sig när jag drog undan gardinerna att det mer eller mindre var storm ute. Okej, kanske inte storm. Men det regnade samt snöade SIDLEDS. Jag har vanligtvis inga problem med att springa ute, kan göra det i princip när som, men just idag hade jag fan inte feeling. Jag hade noll lust att springa runt som en dränkt genomfrusen katt i ett grått Stockholm. Trots det så tvekade jag om jag skulle föreslå löpband för Madde då jag kände en form av ”tvång” att vara en person som föregår med gott exempel och kör ute. En obrydd, cool person som kör på trots regn. Men sen kände jag bara – Fuck it. Jag vill fan inte. Så jag skrev till Madde och hon kände samma. SKÖNT! Och vet ni? Jag sprang 24 km på ett jäkla band och kände mig så jädra stark! Passet gick asbra och jag studsade hem i solen (såklart att den kom fram sen).

Svidade om för brunch. Jeans från Numph, klänning som nu även är på rea (klick!) och till det hade jag vita comboyboots.


Vad passar inte bättre efter ett löppass än en brunch med massa godsaker? Speciellt när den serveras i ett kök i en helt fantastisk vindsvåning med magisk terrass. Jag brukar inte vara avundsjuk på andras hem då jag älskar min lägenhet och tycker den är perfektion. Men här var jag faktiskt avundsjuk. Bra jobbat och grattis till en sjukt sjysst lägga! Ellen hade fixat så fint med all mat (fick även med mig kakor hem, vinst!) och jag blev så glad över att få hänga med tjejerna ett par timmar innan jag vandrade bort till Gamla Stan för en liten grej…

….JAJAMÄN! Nu gaddar hon sig igen. Är det en trettioårskris tro? Ha! Om det är det så kom ann bara. Älskar att vara trettio och maxa livet.

Resten av söndagen spenderar jag här. Ska käka rester, kakor och se på film. Jädra vinstlott. Hej på er!

0

3 kommentarer

 1. Jäkla pannben att dra 24 km på löpbandet!!
  Du får gärna be Calle dela med sig av sitt recept på vegetarisk lasagne!

  1. Här kommer det 🙂

   Fyllning
   200 gram färska lasagneplattor
   450 gram fryst spenat, tinad
   250 gram keso naturell
   150 gram riven ost
   2,5 dl mjölk
   1 krm muskot
   1 st salt, ca.
   3 krm peppar, ca.
   Tillbehör
   0,5 huvud isbergssallad
   125 gram cocktailtomater
   0,5 st citron(er)
   Tomatsås
   2 st gul lök
   3 klyfta(or) vitlök
   1 msk olja
   1 burk(ar) tomat(er), hela
   0,5 tsk torkad oregano
   0,5 tsk torkad basilika
   2 krm svartpeppar
   0,5 tsk salt

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *