Min helg i bilder – Extra allt

Jag skrev i fredags att det var en helg med extra allt på ingång. Och mycket riktigt, vilken leverans. Den gick från klarhet till klarhet. Ni vet sådär så att man redan saknar den på söndagskvällen? När man nästan ryser av spänning och glädje för att man har haft så roligt att man bara vill kapsla in den känslan och göra det om och om igen.

Min fredag började med 18 km löpning (varav fick sällskap i 6 km av Helena) i ett krispigt Stockholm med en sol som låg på och lämnade ett skimmer över staden som jag älskar så innerligt. Spenderade därefter ett par timmar med jobb och begav mig sedan till Björn Axén där jag fräschade upp håret, drack ett glas bubbel och bytte livserfarenheter med Dejan. Han är klok som en bok den där Dejan. Det ska ni veta. Och håret? Ja det blev skitbra, som alltid.

Så var det plötsligt fredagskväll och jag tog tunnelbanan bort till Söder där jag blev bjuden på middag, såg en bio och avslutade med ett glas på Paraden.

Vaknade fräsch som en liten nyponros på lördagen och begav mig till Amaranten för att äta brunch tillsammans med Elin och Alexander. Kitchen & Table öppnade upp sin uppdaterade brunchmeny från i våras och jag kan säga som såhär: den är värd ett besök. Så jädra bra fattiga riddare, pannkakor och tryffelägg. Eller ja, allt var bra. Men dessa 3 stod ut. Efterrätten som Alexander tog in var sjuk. Jag ville rulla mig i chokladen och aldrig någonsin resa mig upp.

Påfylld av energi, både psykiskt som fysiskt drog jag drog bort till Sats för att möta upp Robin som hälsade på över helgen. Det var dags för träning. Rejäl jäkla träning (har fortfarande träningsvärk). Jag tog 110 kg i marklygt, failade tyvärr 90 kg på böjen men fixade pushpressarna desto bättre. Vi avslutade med lyft med Swica och jag skrattade så våldsamt att jag trodde Robin skulle tappa mig. Vilket han såklart inte gjorde. Mina 70 kg var en lätt match.

Gjorde mig i ordning hemma till skyhög musik, ett glas vin och kände orimlig pepp inför kvällen.

Tog 2 bilder resten av kvällen, varav en är tillräckligt rumsren att visa här. Jag hade så förbannat kul att jag knappt tittade på telefonen. Vi var ett stadigt gäng som åt middag hos Alexandra innan vi drog till Tjalans där vi mötte upp Moa, Ida, Simon och Robin, därefter vidare till Wall. Sen blev det stökigt. Jag hade dock någon form att självkontroll och tog en taxi vid 02.00.

Söndagen spenderades med fin-frukost, The Bodyguard och en stund hemma för lite fix. Behövde packa inför Berlin och få iväg lite mail. Sen drog jag igen och avslutade helgen med att göra egen pizza och film.

Det var den helgen. Bra va?

Nästa helg spenderas i England. Cheerio!

38

10 svar till “Min helg i bilder – Extra allt”

  1. Så jävla befriande med en tjej som bara sådär skriver sin vikt. Är en sån GREJ det där… Och, det är så lät att tro att alla (tränings) tjejer väger 58 kg. Aja, befriande iaf!
    Heja dig! Stark utan och innan.

    • Det är intressant det där, jag reflekterar inte ens över vikt. Inte när jag skriver ut min egna eller läser andras. Har skalat av det där. MEN jag är glad att jag kan hjälpa andra på traven. 🙂 KRAM

  2. Vilken ljuvlig helg du haft! Älskar verkligen såna här inlägg när du delar av din vardag med en massa härliga bilder 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *