Min helg i bilder – ”..jag testar det här med oplanerad kalender..”

I fredags var jag bakis och tog ledigt efter lunch vilket resulterade i att mobilen knappt åkte fram. Vaknade vid nio av att Elin som sov hos mig drog till jobbet vilket fick mig att ta ett sista ryck med det sista av städningen efter torsdagens fest. Satte mig sedan och skrev klart ett svar gällande en brief för hösten och mötte därefter upp Karin och Viktoria som hjälpte mig att fota ett samarbete. Sen satt vi nere på bryggan och mådde alla lite (okej rätt) illa samtidigt som vi återberättade kvällen och tjöt rakt ut av händelserna under kvällen. Framåt tre promenerade jag ner till Loreals Academy för ansiktsbehandling med Decleor. Tog 15 min sen somnade jag och någonstans mellan snarkningarna hoppades jag innerligt att jag inte skulle stinka aperol.

Tog därefter en promenad genom stan bort till Ivyrevel för att plocka upp Stina middag på Eatnam och därefter promenderade jag vidare föe Netflix och chokladbonanza hemma hos Viktoria.

Vaknade vid sju på lördagen och drog en stor kopp kaffe samt 2 riskakor med ägg innan jag cyklade bort till Tranebergsbron för att möta upp Emelie & co för ett pass ute på Ekerö.

Jag hade tempo 40 km cykel och därefter 8 km löp IM Pace. Då jag har lämnat in min tempohoj på check (ena växelkabeln har lossnat) inför tävlingen nästa helg så körde jag på min gravel. Dvs – det blev tyngre då däcken är tjockare med mer mönster och den inte är lika lätt som tempon. Men! Det var ingen ursäkt. Det var bara att trampa på. OM jag trampade. Ja jävlar, jag tyckte och tryckte tills jag trodde benen skulle lossna.

Hem, äta en banan, byta om, på med löpskorna och ut igen. Mötte upp Rebecca som var ute på långpass. Vi drog iväg och jag hade ett sånt jädra tryck i benen att efter 5 km sa Rebecca åt mig att fortsätta själv då jag hade för högt tempo. Mjodå. Klockan stod på 4.20 – 4.30 fart och jag dundrade på som om det brann i arslet på mig.

Vid 8 km stoppade jag och trodde jag skulle kräkas.

Sen skrattade jag rakt ut och hytte med näven mot Karlbergskanalen – SÅÅÅJA!

Stapplade hemåt och påminde mig själv om varför jag ej gillar att springa snabbt.

Om kroppen är lika fräsch på söndag så finns det en god chans på PB. Jag hade så gärna velat springa på minst 5.00 blankt hela distansen. Men vi får se hur bombade mina ben kommer vara efter cyklingen då jag vill trycka på även där. Det är skillnad på att springa på relativt fräscha ben och efter 90 km all out på cykeln.

Resten av eftermiddagen och kvällen spenderades i Alvik med Elin (♡). Vi badade, tittade på French Throwdown (crossfit) och gick sedan hem till henne där jag improviserade och vips så fick vi till en riktig pangomelett med rester från hennes kyl. Vi hade en smula FOMO då det var superväder och lördag. Men sen insåg vi att det var minst lika bra var vi var och sjönk djupare ner i den lilla soffan i trädgården samtidigt som solen färgades orange mellan träden.

Vips så blev det söndag och jag vaknade av att det rann svett från pannan på mig. Det är just nu ooooolidligt varmt i sovrummet. Klev upp, åt en banan och gick sedan ner till gymmet för att springa mitt återhämtningspass innan Klara kom för sitt pass med mig. Vi är snart inne på sista veckan. Vi kör ju som sagt ihop 3 dagar i veckan och jag är så oerhört imponerad av hennes mod och vilja.

Efter träningen så jobbade jag ett par timmar med Ida som kom hem till mig. Vi fotade lite content samt filmade en grej jag ska addera på kanalen. Jag är så glad att ha Ida vid min sida, vi funkar så bra ihop och det är liksom så enkelt med henne. Man vill bara göra mer.

Resten av eftermiddahen spenderas på samma sätt som förrgående dag, dock utan sällskap. Det är jag, en iskall p-max, en påse sötlakrits samt en bok. Får se vad jag hittar på ikväll, jag tar ju det lite som det kommer denna helgen. Inga planer och minimalt med tider att passa. Försöker detoxa åt en hektisk vår och mina tidigare 3 år med minutiöst planerat liv. Jag kommer alltid tycka om att ha ett hektisk schema men då behövs perioder som dessa.

Kram på er!

0

2 kommentarer

  1. Alltså du är ju så mycket power<3 Läser och tänker: ja men hon är ju förjävla bra, den där Joanna!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *