Min helg i bilder – Kajakspecial!

Så var ännu en helg förbi under en tid som tycks stå stilla men ändå röra sig med stora kliv. Förstår du hur jag menar? Tiden går men man gör inget, eller det känns så. Att man har stannat av. Vilket inte är så konstigt egentligen med tanke på vilken tid vi befinner oss i.

Nåväl. Kom till saken tänker säkert ni. Jag SKA.

Fredagen var kämpig. Gick upp 05:00 och startade dagen med att leda 2 st PTSG klasser. Jag var trött efter en lång vecka av jobb, privata saker som tog energi och träning. Mycket av det mentala tyngde ner min sömn och jag vaknade i princip ” bakis ” varenda morgon under veckan. Jag fick dock en stor dos av energi under morgonen när jag tränade mina tjejer och den liksom höll i sig under dagen. För dagen gick verkligen i hundranittio. Vid 10 var jag hemma igen och spelade in content för 2 kommande samarbeten, sen var det bara att byta om igen och dra till Pampas Marina för att förbereda KajakAW:n som jag och Louise hade styrt ihop för 10 st tjejer från Friendcation.

Kvällen blev riktigt bra, trots kallt väder, och korven smakade extra gott där vi satt på bryggan precis vid vattnet. Sommarklubbens kanske bästa häng någonsin.

Var hemma vid 21. Fick ett glas rött i handen och somnade kort därpå. Kul tjej.

Så blev det lördag. Som jag hade längtat. Herregud som jag hade sett framemot sovmorgon utan ställd klocka, långfrukost på Volta med magasin och mängder av god mat. Det hela blev så mycket bättre när Natalia och Fille dök upp och överraskade oss. Älskar sånt. Så oerhört härligt och spontant.

Framåt tolv var vi hemma igen och bytte snabbt om för dagens långpass. Det blev 15 km terräng i Ursvik och såklart – sallad på Volta på vägen hem.

Avslutade med mexikansk afton hemma hos L tillsammans med Carro, Fritte, Mimmi, Robban och Johan. Sjukt trevligt.

Så blev det söndag och dags för Yoga&Kajak igen. 10 nya tjejer var samlade för en förmiddag med yoga, bryggfrukost och kajakäventyr runt Kungsholmen. Så jädra trevligt!

Var hemma framåt lunch, jobbade undan en timme och drog sedan ut och sprang en timme innan jag slutligen drog och käkade pizza med Elin, L och Alexander.

Spenderade kvällen med att skriva 2 samarbetsutkast och därefter åt jag min kroppsvikt i glass.

Det var den helgen.

Saknar Skåne som fan.

Hej.


56

4 svar till “Min helg i bilder – Kajakspecial!”

  1. Hej!

    Har blivit besatt av fleccejackan du har i robinson som du också har på några bilder här, den är perfekt! Vart är den från?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *