Min helg i bilder – kärlek, 30 km långpass & klippbad.

Min helg började med att jag tog ett glas vin med Elin och Anna som satt och jobbade på Urban Deli. Jag cyklade dit för att jobba undan mailen efter mitt sista möte med Skobranschrådet och blev positivt överraskad av att stöta på Elin i kön. Det var även hon som fick agera outfitfotograf vilket hon skötte utomordentligt bra. Klänningen är från Other Stories och köpt på Second Hand. Tror jag betalade 200 kr för den – KAP! Cykeln är från Vélosophy Cycles som är gjord av Nespressos återvunna aluminiumkapslar. Grymt bra samarbete och framförallt – grymt snygg cykel.

Sen var det dags att röra på sig igen då min kille (fortfarande sjukt pirrigt att han är min kille) hade planerat fredagsaktivitet. Det är något jag värdesätter högt med honom. Hans lyhördhet, omtänksamhet och enkla men kärleksfulla gester. Jag har haft rätt mycket de senaste veckorna och dessutom varit väldigt låg under veckan vilket han snabbt snappar upp och förutom att ständigt påtala för mig att våga be om hjälp samt sova hos mig för att jag ska slippa ännu en grej att planera med tex packning (istället för att varva varannan helg hos varandra som vi brukar göra) så tog denna fredagen bort planeringen för helgen också. Allt för att underlätta och vara där för mig. Inga baktankar eller gnäll efteråt att han minsann har gjort det här eller det där. Utan han bara gör det för att han vill och inte förväntar sig något tillbaka. Det är så jävla fint. Han är fin.

Men kvällen då? Jo! L bad mig att infinna mig vid Östermalmstorg vid halv sex, bjöd mig på en glass och därefter promenerade vi bort till Nyko där Carro, Niklas och Kristin satt och drack vin. Vi fortsatte sedan allihopa i samlad trupp bort till Gärdet för pizzapicnic och häng. Jag testade lite nya funktioner på min kamera samt ett nytt objektiv, det dracks rosé och framåt elva beställdes det en taxi hem till Sumpan och jag somnade innan jag ens hade hunnit sätta på ett avsnitt av White Lines. Perfekt fredag.

Vaknade vid åtta på lördagsmorgonen och packade ihop oss. Promenerade bort till Volta, älskar att jag bor 2 minuter från det stället, för frukost innan vi blev upphämtade av Carro. Det var dags för heldagsutflykt till Vaxholm. Johan, Melle, Carro och Niklas anslöt framåt lunch och sen låg vi där i gräset med vattnet kluckande mot bryggan. Solen sken, det blåste varm bris och den lilla promenaden till glassboden gjordes med nakna fötter mot gruset. Sommarfeeling 10 av 10.

Vi avslutade med en afterbeach på hamnkrogen i i Vaxis innan vi åkte hemåt igen för en sen middag hemma hos Niklas där även Kristin och Per anslöt. Somnade runt tolv med ett belåtet leende i mitt solkyssta ansikte.

Söndagsmorgonen spenderades med frukost på stående fot i köket, kaffe och därefter gav vi oss ut i den stekande solen. Planen var att springa Ursvik Extreme Trail 15 km och sen vända hemåt igen för sol och bad. Men under uppvärmningen så kändes allt helrätt och mina ben trummade framåt som om de aldrig hade gjort något annat. Jag utökade från 15 till 21 km i tanken och fick med mig L. Vi svängde av mot Ullriksdal och började springa via skogen mot Stocksund innan vi svängde av ner mot Djurgården. Snabbt stopp för dricka och iväg igen. Vi fortsatte runt stan och när vi passerade 22 km sprang jag så lätt och obehindrat att jag fick tårar i ögonen. Vi fortsätter i samma tempo hemåt hojtade jag åt L som sprang med lätta steg bredvid mig.

När vi började närma oss Sundbyberg igen kände jag hur energin började urholkas och mina meningar lät som svammel. Värmen och brist på vatten började göra sig rejält påmind och jag fick kämpa de sista 2 kilometerna hem. Jag tror att jag blundande mestadels av tiden jag sprang under den sista biten. Klockade in på 30.5 km och tjöt rakt ut – HELVETEEEEE VAD BRA VI ÄR!

Resten av dagen spenderades med sol bad från klipporna innan vi gick hem och åt pastapesto, glass och en jädra massa lösgodis.

Det var den helgen. Tack för det livet. Du är fan riktigt bra just nu.

94

10 svar till “Min helg i bilder – kärlek, 30 km långpass & klippbad.”

  1. Så underbart att läsa! Är så glad för din skull och det är så härligt att se att livet leker så härligt ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *