Min helg i bilder – Långpass, tungt hjärta och radioinspelning.


Min helg började med att jag tog tidig helg från kontoret vid halv tre och åkte till St Eriksplan där Lina som är agentur för Alix the Label sitter. Vi drack kaffe, åt saffransbullar och pratade kläder men gled in på hästar och Marbella (gemensam nämnare). Jag fick även en ordentlig kik på vår och sommar-kollektionen vilket verkligen såg lovande ut.


Kvällen fortsatte med vår årliga julfest tillsammans med Bosse, Magnus,Calle, Caroline, Jacob, Lojs, Louie, Theresa, Gustaf och Malin. Vi hade egentligen bord på Le Rouge men bokade om det i sista sekund för att köra julmiddagen hemma då det inte riktigt höll den standarden man önskar (feedback från tidigare gäster). Och det visade sig vara ett superbra val då vi hade pingis-turnering, åt förjäkla god mat (Bra jobbat Bosse och Carro!) och det var skönt häng helt enkelt. Som alltid.


Så blev det lördag och jag vaknade upp vid nio, drack en kaffe och promenerade sedan bort till BeCore för ett cykelpass.


Svidade sedan om, drog på mig ett raffigt läppstift och gick gatan ner till Prima för vin-lurre med Sophie,Calle och Fredrik som satt och väntade på mig.


Efter lunchen tog vi en promenad, hämtade bilen och körde hemåt. Min plan var att möta upp Jossan och Elin för att sedan åka hem till Ann som hade sin årliga (mycket årligt nu) julfest. Men jag ställde in och la mig i sängen istället. Har känt mig rätt låg och ledsen de senaste dagarna och orkade bara inte. Spenderade resten av eftermiddagen/kvällen åt att kolla serier, dokumentärer (Tips: The Social Meme) och äta pasta. Och ja, jag loggade ut från mina sociala medier och var i princip helt utloggad fram tills måndag morgon.


Vaknade utvilad efter 10 h sömn på söndagen, fortfarande låg, men mindre ledsen. Kröp upp i soffan med en kaffe (tack Nespresso för hemleveransen!) och chokladgröt. Efter en stund när gröten hade lagt sig smsade jag Anna om hon inte ville med mig ut på en lugn löprunda. Hon svarade efter någon minut att jag skulle hämta upp henne på Karlaplan. Så jag klädde på mig och stack ut i snöyran.

20 km senare var jag tillbaka hemma. Benen hade frusit till is, mina fötter var sjöblöta då skorna hade läckt igenom av allt slask och min kropp var trött. Men hjärtat, det var lite lite lättare. Ibland är det man behöver minst exakt det man behöver. Konstigt det där, inte sant?


Tog en soffpaus på en timme, åt 2 kanelbullar som jag hade tinat från min bak-bonanza för några veckor sedan med Alexander och klädde sedan på mig igen. Dags för rond två. Drog ner till BeCore, cyklade och drog sedan direkt till ett tomt gym för att spela in lite radiojinglar med tillhörande gymljud med ett produktionsteam. Jepp. Ni hörde rätt. I början av januari kommer ni höra mig på radion runt om i landet. Mer om det lite längre fram.


Avslutade söndagen med att dra från studion till 800 grader tillsammans med Mathilda. En pizza senare och jag låg på soffan med en påse smash,

Det var den helgen. Nästa helg spenderas på en betydligare exotisk plats. Hej!

0

  1. blev det inga vilodagar denna vecka? Du skrev i ”veckans träning” att det var vila på lördag! 😀 hur känner/tänker du med vilodagar. Jag har svårt att vila trots att jag skulle behöva det betydligt oftare. Tack för allt du delar med dig av. Väldigt inspirerande

    1. Hey! Min coach ändrade mitt schema i sista sekund. Så körde helgen och vilar nu måndag och tisdag. 🙂

      Hur jag ser på vila? ASVIKTIGT! Utan vila ingen utveckling. Stor kram

  2. Hej Joanna, får jag fråga varför du är nere? Eller är det för privat?
    Den här årstiden gör en del nere, dels med julen men också mörkret.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *