Min helg i bilder – Löpevent, tomtefest och utflykt till Uppsala.

Min fredag började med träning med Alexander och en riktigt stel nacke. Jag försökte vara skonsam i alla mina övningar och inte göra hastiga rörelse, gick sådär. Passet kommer under veckan, det är ett riktigt mördarpass och jag har fortfarande ömma lår efter det.

Checkade ut från kontoret halv sex och åkte direkt till Södermalm där jag åt middag med Madde. Har ni varit på teatern? Det är sjukt bra. Gillar verkligen konceptet och att de har en BRA foodcourt. Det är liksom inte Kista-galleria vi snackar om utan tänk mer hipster möter streetfood som inte kostar skjortan.

Så blev det lördag och jag började morgonen med en favorit. Perfekt kokta ägg på naturella riskakor. Kaffet var tyvärr slut då jag inte har orkat ta mig till Nespresso för att inhandla kapslar. Löste det problemet genom att köpa kaffe på Mellqvist på väg till eventet jag skulle hålla. Sista månaden jag kan unna mig sådan lyx, sen måste jag verkligen dra in på ALLA onödiga utgifter. Det är inte något lyxliv man kommer leva som tjänstledig, snarare tvärtom.

Eventet ja! Som många av er såg på Instagram så hade jag löpevent tillsammans med Suunto och Sportamore för den nya Fitness 3 träningsklockan. Håll utkik i veckan på min IG då det kommer lite fler bilder från eventet samt även en kod för er som har frågat. Vi var 10 härliga tjejer som möttes upp i regnet utanför Karlbergslott och körde svettiga löpintervaller innan vi i samlad trupp joggade bort mot Reload Sveavägen där vi åt en härlig brunch. Tack för att ni ville vara med tjejer och stort tack till Reload som fixade så bra brunch!

Efter eventet sprintade jag hem, tog en dusch och sprintade tillbaka till stan för att fixa håret på Björn Axén. Jag går som många av er dit och klipper/färgar håret men brukar även få hjälp med styling då och då. Har lärt mig massor och även om jag skulle kunna fixa detta hemma själv så blir resultatet pangbra när ett proffs gör det och då jag verkligen behövde ha håret on point inför kvällens tomtefest så var valet enkelt vem som skulle fixa det på mig.


Och såhär blev resultatet! Tingeling is in da house! Tänkte lägga upp sminkningen i veckan för er som undrar vilka produkter jag använde. Jag kände mig SÅ snygg och var verkligen nöjd över att jag inte körde på tomtedräkt som alla andra utan gjorde min grej.

Kvällen blev precis så stökig som bilderna visar. Jag kom hem vid 05:00 efter 1 förfest, 1 mellanfest i hammarby sjöstan dit vi alla slussades ut i partybussar och därefter total utskjutning på Rose där vi hade bord. Totalt var vi runt 80-90 personer som härjade omkring. SÅ lyckad kväll och mina lampor i håret höll hela natten.

Jag var inte lika tuff på söndagen. Herregud, om man googlade bakis så hade ett foto på när jag hänger på en högtalare samtidigt som jag sprinklar konfetti på 30 fulla tomtar kommit upp. Vaknade 4 timmar efter jag hade kommit hem, tog en dusch och åkte sedan till Uppsala med Felicia för att äta brunch hemma hos Mickan.

Mickan lever lajf med hund, barn, hus och en mycket stilig man. Dessutom bakar hon enormt goda saffran scones och tog väldigt bra hand om mig där jag låg i soffan och gnällde om att bli kliad i håret.

Söndagen avslutades med fryspizza och min nya favoritserie “Flykten från Dannemora”. Rasade i säng vid åtta och somnade kort därefter. Tack för denna helgen, den var grym på alla sätt.

0

0 svar till “Min helg i bilder – Löpevent, tomtefest och utflykt till Uppsala.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *