Min helg i bilder – nakna clowner, benböj och fotgrafering.

Vilken jädra helg det har varit. Sitter här i soffan, ombytt till pyjamas, och äter fiskpinnar. Kom hem för en halvtimme sedan och är helt nollställd. Men låt mig ta det från början, vi börjar med fredagen.


Startade min helg med att köra svettiga fredagsintervaller på gymmet. De gick sjukt bra och jag kände mig oerhört stark. Traskade hem, hittade Calle i soffan som lite såg ut som jag gör efter denna dagen – totalt överkörd. Han har jäkligt mycket på jobbet och jag kunde riktigt se på honom hur han behövde helg. Ett tu tre så hade jag duschat, sminkat mig och var redo för fredagskväll.


Vi tog en uber till Miss Voon där en fördrink intogs medan vi väntade in Fredrik och Sophie som skulle kunna en stund senare. Det fina i det hela var att Fredrik inte visste om att vi skulle med, det var en överraskning då han fyllde år och trodde han skulle ut och käka middag med Sophie bara. Men vi hade andra planer…

…som var middag på Kasai!

Sist jag var på Kasai var efter en stökig dagsfest hemma hos mig som fortsatte på Kasai – då var det rätt annorlunda. Showen var..smakfull och service samt “trycket” var högt. Tyvärr har Kasai tappat och vi upplevde att det kändes lite som en finlandsfärja över det hela. Visst,maten var bra (men dyr!) och vi hade skitkul, men jag kan verkligen inte rekommendera Kasai längre.

Vi dansade loss ordentligt och åkte hem vid ett. Perfekt tid ändå, för då är man ändå helt okej form dagen efter.

Lördagen spenderades med 4 avsnitt av Shark Tank i sängen innan jag svidade om och promenerade bort till Odenplan. Tyvärr var jag inte ensam om min plan om att bruncha på Pom & Flora då jag möttes av en kö som ringlade ut på trottoaren. Ahapp. Det var bara att tänka om. Jag skickade ett sms till Bettan som var på väg och dirigerade om till Café Sirap där jag sprang in och slängde mig över två bord som precis blev lediga.

Efter ett gäng pannkakor och 2 timmars prat om livet, mestadels om Bettans (åh, så glad för er skull älsklingen!) växande mage och lilla Nocco där i, så promenerade vi bort till Odenplan där vi skiljdes åt. Bettan skulle hem och bli ompysslad av Robban och jag skulle pyssla om mina sätesmuskler, det var nämligen dags för….


…..benpass med Linnea!


2 timmar och en jädra massa böj senare var vi klara. Vi fick till ett sjuuuukt bra pass. Kommer lägga upp det i veckan åt er.


Resten av dagen och kvällen spenderades i soffan med att titta på Free Solo. Har ni inte sett den så måste ni det! Den handlar om Alex Honnold som är den första personen någonsin som klättrar upp för Yosemite’s 1000m höga El Capitan Wall UTAN rep.  Jag satt och kved av ångest när han i princip hängde 1 mm från döden. Calle lagade även lagade en sjukt bra middag. Bön och svamp biffar (inspirerade av Riche köttbullar) blomkålsmos och sky – 10 av 10 poäng!


Klockan ringde 07:00 på söndagen och jag undrade lite vadfan som stod på. Upp, in i duschen, locka håret och på med ett par ögonbryn. Halv nio hittade jag en yrvaken Louise på T-centralen. 2 kaffe tack! Resten av dagen (närmare bestämt 10 timmar) spenderades i en fotostudio och ett showroom. Vad vi gjorde får ni se mycket snart. Men vi ÄR SÅ JÄDRA PEPP på detta.

Nu tar jag kväll och loggar ut, kram på er.

0

4 svar till “Min helg i bilder – nakna clowner, benböj och fotgrafering.”

  1. Åhhh vad gott, receptet på bön- och svampbiffarna får du mer än gärna dela med dig av vid tillfälle! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *