Min helg i bilder – Out Of Office, Rådmansö & löpning.

På grund av bloggflytt så kommer här en försenad min helg i bilder samt lite röriga bildstorlekar. Det hoppas jag är okej. Men det är det, ni förstår, för ni är bra. Bra som fan.

Helgen började med att Alexander, Josefine och Erica kom över till mig vid fyratiden för en fördrink. Det var ett taggat gäng minst sagt. Speciellt jag. Det har varit så jädra mycket på sistonde att jag var mentalt urlakad. Det enda jag ville var att dricka vin, dansa och bröla. Och det skulle jag få.


Framåt sex tog vi en taxi bort till Munchenbryggeriet där Out Of Office hade slagit upp dörrarna. Vi mötte upp Teresa, Elin och Hanna för att sen ta plats vid vårt bord. Jag hade så roligt att jag inte tog några fler bilder än såhär. Inte ens på min outfit vilket bestod av en lång vid Carin Wester skjorta, heels och guldsmycken. That´s it. Och ja, det var en hit.

Vi drog vidare till APO för middag och hamnade därefter på mellanfest hos Ola innan vi avslutade på Fou. Stökigt (hehe).

Jag höll mig dock i skinnet med alkoholen och gick hem strax efter ett vilket resulterade i ett något segt mående dagen efter men definitivt inte så dåligt som det hade kunnat vara. Väntade dock med körningen tills sen kväll, man kan aldrig vara för säker.

Lördagen spenderades ute på Rådmansö. Sheila och Rasmus hade bjudit in oss på lunch vilket snabbt ledde till eftermiddagskaffe och häng i deras underbara trädgård med kidsen. Deras hus och närheten till vattnet fick mig att längta ännu mer efter hus.

Klänning från Numph, tisha från Acne och sneakers från Lanvin.

Det var så jädra trevligt att vi glatt tackade ja till att stanna på middag när Sheila frågade om vi inte skulle stanna på lite halloumiburgare.

Framåt elva körde vi hem, efter tio timmars häng, som om det vore ett av många häng vi hade. Jag älskar att träffa nya vänner i vuxen ålder. Det är häftigt att lära känna en människa helt från scratch och känna nyfikenhet. Sheila är dessutom en person som jag helt bytte uppfattning om efter att vi hade träffats första gången. Det är riv i henne, mer än man tror. Jag tycker innerligt om henne.

Så var det söndag och jag vaknade runt nio, gjorde en skål med gröt och tog mig sedan ut på en löprunda som gick runt Sumpan, Ängby, Brommaplan och vidare runt tillbaka ner till Alvik och Kungsholmen. Totalt 23 km varav 4×8 min bestod av ett högt zon4. Jag kände mig stark och uthållig under hela passet vilket överraskade mig, för på sistonde har min löpform inte känts helt hundra. Jag har ändrat lite med kosten samt varit tröttare än vanligt så jag tror det har påverkat en del. Därför betydde denna löpturen extra mycket för mig, som ett litet kvitto på att jag är på rätt spår.

Resten av söndagen spenderades i soffan. Jag jobbade med bloggen, Calle lagade grönkålslasagne och vi somnade sedan rätt tidigt.

Det var sista helgen hemma på ett tag och jag är redo för lite resor igen. Bring it!

10

7 svar till “Min helg i bilder – Out Of Office, Rådmansö & löpning.”

  1. Ser ut som en bra helg av bilderna att döma.

    En idiotfråga. Vägen mellan Brommaplan och Alvik, är den lätt att se när man väl är där? Kör långpass nu och mina har gått Spånga-Sumpan-Solna-stan men vill köra över Spånga-Bromma-Alvik-stan och undrar om jag hittar hem Sjukt då jag åkt bil samma väg i alla år men jag ser inte gångvägen framför mig för den syns ej från bilen.

  2. Hej, hur har du ändrat kosten? Jag håller på och justerar kosten hela tiden för att bli piggare på träningen. Just nu kör jag mycket protein och kolhydrater. Jag hittar inget som är riktigt bra.

    • Hej!

      Jag har höjt kolhydraterna ytterligare samt lagt in ett till mellanmål vilket ger bra resultat men gav mig en seghetskänsla i början. Lycka till! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *