Min helg i bilder – Reebok Dark Experience, långpass och dophäng.

I fredags åkte jag direkt från kontoret hem till Anna i Årsta för ett glas rött och veggoenchiladas. Hon hade styrt tjejmiddag med 7 andra härliga tjejer som jag aldrig hade träffat förut. Sånt älskar jag, det är så jädra härligt att sitta ner vid ett bort med folk man inte känner och toucha ämnen där nya vinklingar och åsikter luftas. Oerhört befriande. Vid tio tackade jag dock för mig själv och åkte hemåt för ett avsnitt av bonusfamiljen (besatt som sagt) och sömn – jag var riktigt sliten efter veckan.

Vaknade vid sju, drog på mig löpskorna och gav mig ut i solen med Emelie. Vi körde Brunnsviken runt och landade slutligen på 18 km. Benen kändes något tunga men mentalt var det en bra runda. Jag kände mig lugn i själen vilket just nu är det enda som räknas.
Spenderade därefter en timme med att göra två saker: äta lunch och läsa.
Runt tvåtiden gjorde vi oss klara och satte oss i bilen ut till Täby för att…

….gå på Mimi och Fredriks fantastiskt mysiga dop för Lorentz och Leopold. Jag kan fortfarande inte fatta att Mimi har fått tvillingar. Trots att det har gått flera månader så förundras jag fortfarande över att hon är mamma och hur oerhört duktig hon är. Jag är så imponerad över henne och Fredrik, vilket team!
Väl hemma igen tog vi oss ann kaoset som rådde. Vår nya matta och spegel stod mitt i rummet och vi hade en middag att styra upp. Något stressade redde röran dock upp dig med lite hjälp från Oscar och Xrisa som kom efter en stund. Och resultatet? Superbra! Är så glad för att vi gick för denna färgen. Valet stod mellan en rosa matta i samma material och denna. Även om jag är fast besluten att den rosa mattan skulle passat perfekt är jag ändå glad för att vi gick för denna, smälte in direkt och jag är så pepp att få upp spegeln.

Resten av kvällen gick åt att grilla, laga äppelpaj och frågesport mellan Calle och Oscar då både jag och Xrisa somnade i soffan. Xrisa får skylla på att hon är höggravid, jag skyller på vinet från dopet. Helt legitimt.

SÖNDAG! SUPERSÖNDAG! YAY! Tog sovmorgon, såg två avsnitt av bonusfamiljen i sängen och åt därefter frukost innan jag packade väskan och begav mig mot A-House.

Det var nämligen dags för Reebok Dark Experience som jag tillsammans med Karl Dyall skulle hålla för 75 stycken (hur galet många?!) taggade personer. Från elva till ett preppade vi ljus, ljud och gick igenom träningspasset vi skulle hålla. Det var riktigt roligt att sätta ihop det tillsammans med Karl och vi var SÅ taggade när musiken började pumpa och vi stod uppe i trappuppgången och gömde oss.


Kolla hur coola vi är? Vi gjorde en sjukt rolig entré. Till pumpande musik av vår grymma DJ dansade vi in från vårt gömställe i dessa coola LED-dräkter. Måste säga att jag är imponerad över vår dans, eller ja, av min då Karl faktiskt är professionell dansade och alltid levererar världsklass. Kryss i taket att jag lyckades undvika att snubbla ner för trappan eller mina egna fötter.

Det var verkligen superlyckat och alla krigade på så sjukt bra. Jag är så tacksam över alla som kom och att få göra detta tillsammans med Karl, grymt bra teamwork och riktigt roligt att göra sådana uppdrag för Reebok. Det är sånt här ett ambassadörskap handlar om. Att sprida träningsglädje och engagera sig i varumärket är oerhört viktigt för mig. Det sista jag vill är att vara en klädhängare. Jag vill jobba framåt och aktivt med mina samarbetspartners och ha riktigt riktigt roligt på vägen.


Framåt fem gick jag med tunga steg till Sats för att riva av mina 70/20 intervaller och ett snabbt ryggpass. Hela jag darrade av alla Nocco och bars jag hade tryckt i mig, lägg sedan på adrenalinet från eventet och alla härliga meddelanden från er tjejer och killar som var med. Herrejäklar, höll på att trilla av cykeln av spasmer.

Kom hem till lax med bönpasta och ärtpest samt en påse smash. Och här ligger jag nu, barnsligt nöjd med helgen och väldigt redo för en ny vecka som kommer bli MAGISK. Hej på er, nu ska jag kolla på ytterligare ett avsnitt av bonusfamiljen och vråla åt Lisa. Puss!

0

0 svar till “Min helg i bilder – Reebok Dark Experience, långpass och dophäng.”

  1. Tycker verkligen om dina “Min helg i bilder”-inlägg! Så himla mysigt att få hänga med lite i någon annans liv på ett vardagligt sätt. Älskar också när det är bilder på mat cuz MAT<333 Kram

    • Yay vad roligt! Har varit lite osäker om jag ska fortsätta med dem, men märker att folk läser de inläggen och uppskattar dem. Så de får hänga med ett tag till 🙂 TACK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *