Min helg i bilder – skattjakt, hotellövernattning och dagsfest.

Godmorgon hej. Ligger i sängen och börjar dagen långsamt med mail, bildredigering och fakturering. Bytte tid på min egna träning för att kunna köra ikväll med den här killen. Fan vad bra han är. Är sådär löjligt kär i honom att jag kommer på mig själv att smygtitta på honom när vi hand i hand går genom stan. Jag som inte ens gillar att hålla hand.

Precis så stort som mitt leende är på den bilden, så bra har helgen varit. Det har varit noll träning under lördag och söndag, istället har jag hängt med vänner, druckit vin och tagit en liten träningspaus. Jag gör det ibland. Skjuter ut mig en helg, kör extra, för att sedan komma tillbaka och fortsätta kötta på med träningen, mina mål och mig själv.

Helgen började skattjakt. Jag tog fredag vid 15:00 efter att ha coachat på Louise FitBit event och sprang (bokstavligt) talat till hotellet för att lämna min väska samt placera ut den sista lappen på sängen. Sedan gjorde jag mig i ordning och gick ner till Savant vinbar på Tegnergatan för att vänta in L som hade fått sin första ledtråd hemma hos Niklas där han tog en AW.

16.59 sladdade han in, lite lätt stressad på vinbaren, och efter ett glas där spatserade vi vidare till Allegrine där jag hade bokat bord. Stor tumme upp för maten med tyvärr var servicen slö och drinkarna smakade vatten. Men sällskapet var 10 poäng och vid tiotiden spatserade vi bort till hotellet igen. Lite småberusade av vinet och av oss tillsammans. Jag vet, så gulligt att man nästa mår illa.

Vaknade vid halv åtta, låg och drog i sängen innan vi gick ner, åt frukost och gick upp igen för nyhetsmorgon och kaffe i sängen.

Vid elva gick vi gatan ner till Stureplan där vi tog en kaffe på 2 Italian Cousins. Älskar det stället. Känns som att man hänger på en liten kaffebar i Florens. Sedan spatserade vi runt i affärer och kände oss som turister i vår egna stad. Jag la en beställning på en väska på NK, köpte en skjorta och agerade smakråd åt L.

Vid 13:00 mötte vi upp gänget för Nationaldagsfirande. Vi började med långbord för 10p på Brillo. Som tyvärr (också) var så dåliga i sin service att vi tillslut hotade med att gå. De styrde dock upp situationen till slut, vi stannade och framåt 17:00 tackade vi för oss och begav oss vidare mot nästa stopp. P.s Pizzan var dock jäkligt smarrig!

Sen blev det slirigt. Spenderade kvällen på Adria där servicen var den motsatta. Jädrar så bra de tog hand om oss. Välfyllda glas, kanonbra mat och familjär service. Jag älskar Adria. Man vet att det är leverans varje gång.

Vilket gäng detta är. De har tagit emot mig med öppna armar och jag är så tacksam för att min kille har sådana vettiga och fina vänner. Som dessutom är jävligt roliga att hänga med och vill umgås. Som säger ja till saker och är nyfikna. Det är fint. De är fina.

Framåt midnatt tog vi en taxi hem. Hickandes med dubbelsyn.

Behöver jag skriva att det var segt på söndagen?

Åt tacos, jobbade ett par timmar, gick en kort promenad i solen, tog en kaffe på bryggan nedanför oss med Natali och Fille. Det var det.

Tack för en magisk helg livet.

87

10 kommentarer

  1. Låter väldigt trevligt! Så härligt att vara kär! Kul också att ni tränar tillsammans!! Vad har han för ”idrottsbakgrund”? Nyfiken! Nyfiken även på att se bild på honom. Ni ser ut att matcha varandra. Era armar var samma stil. 😊

    1. Folk är väldigt nyfikna på honom märker jag. Han är gammal hockeyspelare. Gjort en IRONMAN och lite löplöp. Bra dude. 🙂

  2. Herregud så härligt! & herregud så nyfiken man blir på honom! 🙈 Tror bestämt jag måste boka in en liknande hotellnatt med killen, i brist på resande i dessa tider! 🥂

  3. För helger som dessa. För kärleken. För att vara nykär. För att våga känna. För att smygtitta på sin kille och komma på sig själv att le. För att hålla handen. För att vara den som är så gullig så man nästan mår illa. För livet!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *