Min helg i bilder – sommarfest & start av sommarlov tillsammans med KIA!

I samarbete med Kia Motors

Så var ännu en helg förbi och hur mycket jag än ville vara mitt i den så längtade ändå en viss del av mig till söndagen och roadtripen ner till Skåne. Det var nämligen starten på sommarlov och långledigt. Eller ja, så ledig man är som egen företagare.

Men låt mig ta det från början och backa 3 dagar. Spenderade fredagenskvällen utomhus med mat och bad i Alvik med Alexander där vi mötte upp Elin och Ida. Hängde där ett par timmar innan jag tog en Bolt bort till söder för att möta upp Martina, Cash, J.A och L. Hängde där en stund innan vi slutligen promenerade hem till L.

Lördagen började med 14 km runt Årsta & Vinterviken. Planen var att springa 16-18 km men det gick inte. Jag var orkeslös, trött och benen värkte. Gav upp vid 14 km, drog av mig skor och hoppade sedan i vattnet. Åt helvete med passet tänkte jag där jag låg och guppade i det svalkande vattnet. Det kommer fler långpass.

Efter badet promenerade hemåt L, handlade bullar och åt sedan en låååång brunch framför Eurovision filmen med gardinerna nedragna. Ja, mitt på blanka dagen när solen sken som högst. Det är rätt gött faktiskt. Jag är inget stort fan av att ligga och pressa i solen. Speciellt inte om jag har varit aktiv i värmen, då behöver jag kyla ner mig själv inomhus.

Framåt 2 gjorde vi oss i ordning och tog en taxi ner till Segeltorp där Adrian och Sara hade bjudit in till Pre Wedding Party. Vilken PANGDAG/KVÄLL! Det spelades beerpong och kubb samt hängdes på bryggan. Adrians pappa stod och lagade en grym Paella ute i trädgården och ur högtalarna spelades det sommarhits. Framåt kvällen förvandlades det lilla brygghuset till dansgolv och det blev både ett och annat nattbad. Vi drog oss tillbaka vid 12 då vi hade en lång bilfärd ner till Skåne dagen därpå.

Söndagen blev lugn. Vi vaknade vid nio, åt frukost och gick sedan ner och badade. Spenderade sedan dagen åt att städa undan, packa och framåt halv tre rullade bilen neråt Sverige. Fikan var preppad, poddarna var nerladdade och vi hade noll stress. Stannade till i Gränna för middag innan vi fortsatte rulla neråt Ystad där vi slutligen landade runt elvatiden.

Nu börjar sommarlov med Kia! <3

Tack för denna helgen livet.57

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *