Min helg i bilder – Stockholm Halvmarathon, Carousel & Crossfit.

Helgen började med att jag slog ihop datorn runt fyra och åkte hem med sprängande huvudvärk. Bet ihop på tunnelbanan och andades i fyrkant samtidigt som jag stålsatte mig för att inte ge alla hetsiga människor en rak höger. Direkt när jag steg innanför dörren sa Calle åt mig att byta om för en promenad runt Karlberg. Gjorde därefter varma mackor till middag och såg Oceans 8 där jag ännu en gång (för 150:e gången i mitt liv) fick en crush på Sandra Bullock. Så blev det lördag och jag vaknade vid nio efter 10 timmars sömn. Ni är några som har noterat att jag tränar mindre och sover mer just nu, visst är det så. Kör ett ett par lugna månader innan det drar igång igen, det märks att kroppen behöver återhämtningen, aldrig någonsin har jag sovit så djupt och mycket. Spenderade ytterligare 2 timmar i sängen med att färdigställa inlägget om “vad är en influencer” samt svarade på lite mail.

Vid tolv traskade vi ner en gata till Breakfast & Wine som ligger på Inedalsgatan ner mot vattnet. Postade en bild därifrån på min story och hintade om ett nytt favorithak. Well hello. Jag tog in en Eggs Benny med friterade (!) ägg. Den var magisk. Det är knappt så jag vill tipsa om det för att inte riskera att bli snuvad på plats nästa gång jag ska dit.
Mötte därefter upp Natalie och drog ett långpass med 12.000 andra löpare. Mer om tävlingen i min racereport som kommer i veckan. Men kort och gott: det var riktigt roligt och gick bra.

Byxor: Carin Wester (finns här), Skjorta Rabena, Skor Zara ( 4 år gamla), rock Monki (finns här), väska Gucci.

Svidade om snabbt som attan när jag kom hem och tog dessa två riktigt lama bilderna på min outfit. Yepp, är precis så sur som jag ser ut. Mitt blodsocker var long gone efter 21.1 km löpning  och en Eggs Benny. Orkade knappt lyfta på armarna för att fixa frisyren. Ett tu tre var vi på väg iallafall och vips så satt vi med varsitt glas vin nere på Carousel.

Jag brukar ha lite svårt för tapas. Alltså, jag gillar sharing och smårätter men tycker det är svårt att hitta tapas som inte smakar som halvsladdriga calamares på Pinchos. Det enda stället som jag egentligen käkar tapas på i Stockholm är Matkonsulatet och Boquerian. Men jag blev faktiskt positivt överraskad över maten på Carousel. Ostronen, rödräkan och pilgrimsmusslorna var klart bäst.
Tjatade till mig en Uber hem och skämtade med Calle att det var pensionärsvarning på oss att vara i säng tio en lördagskväll. Det var riktigt göttigt kan jag meddela. Somnade dock inte fören 12 ändå. Låg och funderade på en jädra massa. Damn, behöver ett dygn i skogen för att reda ut kaoset i huvudet just nu. Eller 10-12 timmar på ett flygplan, där tänker jag riktigt bra. Ingen mobil, ingen som stör. Bara jag, några böcker och en dagbok.


Framåt tio traskade jag ner till Vici för att vara med på Strenght passet. Det visade sig innehålla mer flås än styrka vilket jag inte alls var sugen på då jag redan hade kört min beskärda del av flås dagen innan. Så jag, Maria och Elin bestämde oss för att köra ett eget styrkepass som jag satte ihop åt oss. Här kommer det:

a) 10 set böj med 10 repetitioner 30 kg stege upp till 65 kg

b) 5 varv: 15 raka marklyft med KB 32 kg + 10 boxsteg ett ben i taget med paus på box

c) AMRAP 12 minuter : 10 pushpress + 10 wallballs + 5 pullups

SJUKT bra pass. Bra jobbat tjejer!
Efter träningen drog vi iväg till Ulriksdals slottsträdgård där vi skulle äta lunch. Tyvärr hade halva Stockholm samma idé så vi backade sakta ut från kaoset. På vägen ut köpte Calle en isglass åt treåringen som ännu en gång hade slut på energi och förvandlades sakta men säkert till ett monster.

Vi åkte istället vidare till Kista för att käka på Holy Greens som visade sig vara stängt. Ni kan tänka er mitt humör vid detta laget. Hittade dock Icha Ischa i Kista galleria som intogs snabbt som bara den. 6 av 10 Swica-solar fick den nätta lilla salladen.


Fortsatte vidare till skilsmässobutiken numero uno IKEAAAAA! Följande timme var väldigt stelt mellan mig och Calle. Om vi säger som såhär – jag förstår varför Ikea går med vinst. Folk handlar, skiljer sig, handlar till sina nya singelhem, hittar ny kille, handlar till det gemensamma hemmet och sedan efter ett besök skiljer sig igen. Bra USP ändå.

Resten av söndagen spenderades nere i förrådet där jag bet ihop och gjorde det enda rätta för husefriden – städade med hurtigt leende. Därefter fick jag min belöning när Calle åkte och lämnade hyrbilen som han har hyrt varenda helg detta året för att samla SAS Eurobonuspoäng (det är en annan historia, tro mig) och kvar satt jag med chokladbollar och detta inlägget. Heaven!

Det var den helgen..nästa helg spenderas på andra sidan jordklotet. PEPPEN!

 

0

0 svar till “Min helg i bilder – Stockholm Halvmarathon, Carousel & Crossfit.”

  1. Skönt med ett långpass (och lopp!) med bra känsla! 🙂 Du ser lite för fräsch ut efteråt, och sjukt jävla snygg!!!!

    hahahah, ÄLSKAR att Calle har hyrt bil för att samla bonus. Vi går all-in på olika saker, helt klart. Men jag gillar eran målmedvetenhet, du drogs in i den där bonuspoängs-historian 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *