Min helg i bilder – Triss i Aw:s, hysterisk bakning och Friendcationkonfa på Clarion Sign!


Vilken panghelg jag har haft! Den har maxats fast ändå varit betydligt lugnare än andra helger. Låt mig ta det från början. I fredags jobbade jag hemifrån och slog igen datorn vid halv fyra för att promenera bort till Mimis nya salong. Efter en kort stund med lite snicksnackande där tog jag bussen bort till Stureplan för att möta upp Alexander på Nordiska Galleriet där Hyper Island hade någon form av utställning. Det var ingen hit. Jag gillar Hyper, men det kändes väldigt oorganiserat och tyvärr som en show för inbördes beundran. Så jag fokuserade på sällskapet istället och fick en timmes powerdejt med min bff. Sen blev det bråttom tillbaks till Odenplan där jag hade en dejt på Balzac med Karin och Betty. Minns ni dem? Det var tjejerna jag var i Paris med tidigare i höst för Reeboks Pure Move Bra lansering. Jag och Karin jobbar dessutom ihop när jag gör jobb åt Reebok. Hur som helst – tog en snabb-AW med dessa ladies innan jag skyndade tillbaka hemåt, rätta sagt, till Anna och Patrik som bor vägg i vägg med oss. De hade bjudit in hela våningsplanet på AW vilket resulterade i att jag gick hem sist vid halv ett på natten. Lyckan över att ha riktigt sköna grannar – magi!

Så blev det lördag och klockan ringde vid åtta. 120 minuters cykling tillsammans med Emelie stod på schemat och vi tog oss igenom det väldigt starkt.


Vid lunch begav jag mig bort för att möta upp Mathilda. Vi kände oss rebelliska och beslöt oss för att gå bort till söder då tatuerare Mathilda kände till hade drop in under helgen. Efter en timmes promenad kom vi fram och möttes av…inställda tider. Fan! Jag som var så inställd på en ny tatuering. Så vi fortsatte besviket vår promenad och landade hemma hos mig på Kungsholmen ca 2 timmar senare. Behöver jag skriva att mina ben var helt stumma?

Mathilda begav sig in på HM och jag gick loco inne på Granit och blomsterhandeln lagom till att Alex anlände med tunnelbanan och kunde hjälpa mig att bära. Sen gick jag och Alex hem, som två packåsnor med ett mission.


Och vad var vårt mission? Jo ser ni, vi skulle ägna lördagen åt att baka! Det visade sig dock vara ett större projekt än vi först hade trott. Om vi säger som såhär, nu är erkänner jag en grej för er, att baka kanelbullar när man aldrig har bakat kanelbullar förut är inte en walk in the park. Jag löste dock biffen genom att ta ett glas rött och delegera ut arbetsuppgifter till Alexander då den där degen levde sitt egna lilla liv och vårt recept där det skulle bli 34 bullar visade sig innehålla någon form av magisk ingrediens för det tog aldrig slut. Tre timmar senare stod vi där med 70 bullar. Det var seriöst kanelbullar överallt. Inte nog med det så slängde jag ihop ett gäng syltkakor också (vilket jag lite är expert på) så resten av kvällen bestod av kanelbullar med mjölk till middag och häng med Felicia och Mathilda som kom förbi en sväng.
Söndag morgon och strålande sooooool! Jag vaknade vid halv nio, tog en kaffe i sängen och drog sedan på mig träningskläderna för att möta upp Elin nere vid korsningen. Vi drog en promenad runt Kungsholmen och njöt varenda minut av den friska luften och solen som värmde våra röda näsor.


Vid tolv åkte jag ner till Clarion Sign tillsammans med Louise för att checka för vår efterlängtade Friendcation-vinterkonfa! Men den kan ni läsa mer om i ett eget inlägg här.

Tack för denna helgen, nästa helg åker vi till Krakow. DET blir en riktig upplevelse. Hej på er!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *