Min helg i bilder V5


Min helg började med att jag rusade runt i snöstormen och gjorde ärenden. Fixade bryn och naglar , lämnade tillbaka cykelväskan och tog en lunch med Sophie innan jag slutligen gick hem igen för att fortsätta jobba. Framåt sex tiden smällde jag igen datorn deklarerade HELG.

Korkade upp en flaska bubbel och blev serverad förrätt bestående av burrata med rostad mandel samt olja. Drömmarnas dröm! Fortsatte sedan med tryffelpasta och ett riktigt bra Châteauneuf-du-Pape. Kvällen fortsatte med smash och en genomgång av de senaste 2 veckorna.  Vi hade en del att prata om då vi som sagt inte hade setts på ett tag. Bra fredag, 10 av 10! Förutom att jag somnade mitt i en mening. Nåja.


Så blev det lördag och jag hade en löpdejt med Anna inplanerad. 09:30 möttes vi upp vid Fridhemsplan och begav oss bort mot Västerbron, vidare runt Södermalm, förbi båtarna och slussen och upp på Västerbron igen för att avsluta med halva varvet runt Kungsholmen. Det var en sådan jädra bra runda! Benen bara gick och jag tänkte inte en enda gång att jag “sprang” utan vi pratade på och hade så mycket att gå igenom att vips så hade 20 km avklarats. Det märks att det har hänt en del med min kondition, jag är riktigt glad över utvecklingen.

Efter en snabbdusch mötte jag upp Alexander och gick Hantverkargatan ner för att äta lunch tillsammans med Mathilda på NEWT. Jag älskar det stället. Stora fräscha sallader, mysig personal och bra priser.

Vad som sedan hände kan jag inte riktigt förklara. Efter att Alexander och Mathilda hade gått och lämnat mig ensam i en kaosartad lägenhet (glömde ta före bild) så fick jag ett ryck. Ett jävla ryck. Jag drog ut ALLA lådor och började sortera och rensa ut. När det var klart så vek jag all tvätt som låg huller om buller på sängen i cykelrummet. Därefter dammsög jag och torkade golven och torkade av damm från böckerna i hyllan. Jag vet, jag fick nästan en chock själv. 4 timmar senare låg jag raklång på soffan och undrade om det är såhär mitt tjänstlediga liv kommer se ut.

Efter att chocken hade lagt sig tog jag mig i kragen och svidade om inför kvällen. Vi hade bokat en spontanmiddag med Fredrik och Sophie. Först ut var en…

….drink på Mäster Anders innan vi gick tvärs över gatan till…

….Styrelsen! Har ni inte varit där så GÅ DIT. Deras tryffelrisotto är magisk! Kvällen avslutades med efterätt, kaffe och ett glas rött. Sen gick vi hem och somnade jäkligt nöjda med dagen.

Sööndag! Vaknade runt åtta, låg kvar och såg på FYRE Festival dokumentären på Netflix. Asbra. SE den! Sen gjorde denna wifeyn bananpannkakor. De var gudomliga, perfektion om rent av!

Medan Calle låg kvar och såg på film traskade jag bort till Odenplan för att cykla med Maria och Rec. Körde 90 min med 2 sessioner av 4×4 intervaller zon4/5 och avslutade med benstyrka. Sen gick jag hem till Kungsholmen igen. Under de två timmarna jag befann mig nere på Sats hade vädret slagit om till istid. Höll på att frysa fast i steget.

Resten av dagen spenderade jag med att hänga i badrummet och ta hand om mitt ansikte. Sen kom Calle med ingredienser till tortillapizza. Vinst! Såg Para Knas (förstår inte hypen) och åt min kroppsvikt i smash.

Tack för denna helgen. Den behövdes. ♡

0

0 svar till “Min helg i bilder V5”

  1. Vart är din ursnygga outfit från lördagskvällen ifrån? / borde-inte-ens-fråga-p.g.a.-stram-budget

  2. Haha underbart att ni också har ett cykelrum. Ibland kallar vi vårat för ”trean”, rummet i vår 3rumslägenhet som funkar som cykelrum, gästrum, hänga tvätt-rum med mera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *