Min helg i bilder – vin, kakor och crossfit.

Min helg började med att jag vid sex slog igen datorn efter att ha suttit och jobbat ikapp då jag landade från Paris runt lunchtid. Kände mig mosig i huvudet och gäspade gång på gång. Beslöt mig för att promenera bort till Eatnam på Odenplan där jag skulle äta middag med Bettan för att vakna till. Resten av kvällen spenderades i sängen med lite lösgodis och ett par avsnitt av “Ryttareliten”. Så välbehövligt.

Så blev det lördag och ÄNTLIGEN dags för långpassen med tjejerna från Friendcation. Jag har saknat våra långpass som i stort sett revs av hela vintern och våren. Och nu var det äntligen dags att damma av dem igen. Vi mjukstartade med 18 km Kungsholmen-Odenplan-Karlavägen-Gärdet-Djurgården-Kungsholmen och konstaterade glatt att det här var en angenäm morgonaktivitet. Inga konstigheter med andra ord.

På väg upp från löpningen svängde jag in om på vår innergård där vår BRF och styrelse hade styrt upp en höstfika med kaffevagn och bullar från Les Petits Boudin. Jag älskar dessa intiativ, främst på grund av att vi har riktigt sköna grannar, ni vet sådana man käkar middag ihop med och gärna snackar med i hissen istället för en stel tystnad som annars uppstår.

Svidade om på ett nafs och begav oss sedan till Bromma för dop och tillhörande fika efteråt. Ni som har följt mig ett tag känner ju till min kärlek till syltkakor och tror ni inte det stod ett fat av hembakade helt gudomliga syltkakor på bordet när vi kom fram? Jajamän. Jag tjöt av glädje och Kicki såg väldigt nöjd ut över att slippa spara på massa kakor. Det var som att släppa lös en dammsugare. Tjoff sa det!
S

vängde om hemma för att vila en timme innan nästa aktivitet. Min energi går upp och ner, vilket märks ganska tydligt jämför med innan. Så jag la mig i sängen och småslumrade medan Calle låg bredvid och tittade på en serie.

Kvällen spenderades hemma hos Gustaf och Malin med Axel, Calle, Charlie och kidsen. Drack en massa gott rödpang, åt kantarellomelett och en jädra massa god ost. Greta lånade ut sitt diadem till mig, kvällsbrisen svepte in genom det öppna fönstret och stämningen var oerhört behaglig. Somnade som en stock vid tolvtiden, tillfreds och väldigt tacksam över dagen.

Vaknade vid åtta, skrev ett inlägg här på bloggen, scrollade runt på lite bloggar och begav mig sedan bort till Vici för lite egen träning innan passet jag hade anmält mig på. Rodde 3000m och körde 3 varv av: En arms snatch med hantel, boxjumps och pushpressar. Fokus låg på att väcka kroppen och värma upp den ordentligt då min nacke och axel fortfarande är väldigt stela och ömmar. Därefter sattes vi i arbete (se tavlan) och jäklar vad roligt det var att kötta igen. Min styrka var typ obefintlig och jag fick köra gummiband på alla pullups samt lättare vikter på snatch men det spelar noll roll – det viktigaste är att jag kunde genomföra alla övningar, kroppen kändes bra och jag hade roligt.

Efter ca 2 timmar var jag hemma igen och lagade en lätt lunch bestående av 3 ägg och en banan som vispas ihop och steks på hög värme i kokosolja. Bananpannkakor kan vara den enklaste rätten någonsin, den ser inte mycket ut för världen, men smakar riktigt bra och funkar perfekt efter träning då jag sällan är hungrig men behöver få i mig något. Fortsatte mitt ät-tema med en kanelbulle som blev över från gårdagens fika medan jag förberedde lite blogginlägg inför veckan samt jobbade undan lite mail. Fick lite FOMO för det var så jädra fint väder och jag satt inne, men den gick över rätt fort. Äh, det är snart semester, då kan jag lapa sol från tidig morgon till kväll om jag så vill. Det enda som stör mig lite är att jag inte var på Ekerö och cyklade med Kakan, men jag har fortfarande ont i nacken när jag sitter i den positionen på cykeln och tar några dagar till. Ska köra lite spinning för att hålla igång benen. Men aj aj vad jag saknar att cykla. Det gör jag.

Efter en stund fick jag ett ryck och färgade håret rosa.

Avslutade kvällen med middag på Maya nere vid Kungsholmstorg och chill i soffan. Som vanligt så sköt jag upp packningen till absolut sista sekund. Det var den helgen, maximal chill. Hej!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *