Min helg i bilder

Helgen började med att jag drog med mig Calle ut på en långpromenad i solen. Våra middagsgäster fick tyvärr ställa in pga sjukt barn så vi hade helt plötsligt några timmar över. Vi tog oss över till Söder, gick en runda där och fortsatte sedan ner mot Slussen och upp tillbaka till Fridhemsplan.

Vid sju dukade vi fram min favoritmiddag. Laxceviche med mango, chili och koriander samt sashimi på salmalax. Det är så oerhört enkelt, gott och jag blir aldrig trött på det. Det är min typ av fredagstacos. Ibland när calle är borta köper jag salmalax och äter det enbart med soja. Nam nam nam. Till det drack vi ett riktigt bra vin som resulterade i att jag somnade på soffan vid 10.

Så var det lördag och jag vaknade som vanligt tidigt. Skillnaden mot vardagar är att jag inte behövde rusa upp till någon träning. Låg kvar och scrollade runt på telefonen och träningsvideos Youtube. Fick sedan nog av tits and ass och fokuserade på mat istället. Blev sugen på blåbärs/kanel bowl och tassade upp för att fixa två ordentliga skålar.

 Vid tio hade jag ett pass inbokat på Acid på Tegnergatan. Mötte upp Emma på plats som jag hade bestämt träningsdejt med via min och Louise FB-grupp “Swiciloufriendcation”. Sprang sedan vidare för en snabbkaffe med fröken Claren för att spåna på ett eventuellt cykelprojekt.

Kom hem runt ett, slängde i mig ett par bananpannkakor och intog sedan soffan.

Någon timme senare var jag på språng igen.

Tada! Sminkad och redo av bästa Felicia .

Mötte upp resten av gänget på VASS PR innan vi gemensamt tog oss till båten som låg och väntade på oss nere vi Nybrokajen.

Framme i Artipelag.

Blev så glad när det visade sig att Alexandra också skulle med.  Okej, man ser inte det på bilden. Men det var jag. Vi har följt varandra ett tag nu men inte setts IRL. Nu fick vi chansen, och som jag misstänkte var hon precis så skön som jag trodde.

Svenska representanterna (minus Elsa som var på vift någonstans i lokalen).Det var jag och 50 andra influensers. Hälften av dem hade drönare och intagramhusbands som plåtade dem i olika vinklar hela kvällen. Och såklart typ 300 000 följare på Instagram. Jag hade en enorm tallrik med efterrätt och en suddig mobilkamera. Same same.

Sen var det dags att måla. Jag fick byta träbox två gånger då jag kladdade ner den totalt. Blir ingen vidare djupdykning i konsten för min del.

Söndag! Ljuvliga söndag. Den känslan i sig i ungefär 2 minuter innan det började hugga och suga till i magen. Blev därefter illamående och fick flera gånger luta mig över toalettstolen för jag fick sådana spykänslor. Efter lite forskning och ett samtal till vårdguiden visade det sig att min magkatarr var tillbaka. Härligt. Fattades bara det. Förra året hade jag magsår, nu detta. Och jag är inte ens stressad, äter fet mat eller bäljar i min sprit. Eller..förra helgen var ett smärre spritinferno men annars nej. Ägnade några minuter åt att sura och beslöt mig sedan i sista sekunden att inte ställa in cykelturen med Karin och Mathilda. Väntade in i det sista men kände bara att nej, fan heller att jag ska ligga här och “känna efter”. Jag kör och skulle det bli värre får jag väl bara ta en taxi hem.

På rull till Nynäshamn.
Kisspaus.

3 timmar senare var jag hemma igen och gav Polska faran en liten rengöring. Så oerhört nöjd över att jag tog mig ut och cyklade. Det var 3 fantastiska timmar, även fast magen och illamåendet gjorde mig lite bitter under vissa sträckor. Men motion och frisk luft ÄR verkligen medicin för det mesta.

Drog en middag på Crispy Pizza med dessa två bönor och gick sedan hem igen för M&M:s, pepsimax och serier i soffan. Somnade som vanligt innan klockan hann slå tio. Som ett nöjt barn invirat i täcket som en massiv burrito.

För att summera: Riktigt bra helg. Glammigt, svettigt men ändå väldigt väldigt lugnt.

9

4 svar till “Min helg i bilder”

 1. Hej Joanna!
  Tycker du ska vara stolt och jävligt nöjd med dig själv. Där sitter du liksom..bland alla stora toppbloggare.

  Keep it real och kör som du har gjort hela tiden, vi är många som hejjar på dig !

  Kram från Lina i Malmö (från tre)

  • HEJ LINA!

   Fan vad roligt att höra ifrån dig och så roligt att du följer mig. Vad glad jag blev över din kommentar <3

   Ja… och du har helt rätt såklart! Pepp!

   KRAM!

  • hej!

   På laxen? Det är bara att skiva upp och äta. Och Cevichen där blandar jag med mango, lime, citron och chili i en marinad och låter stå några timmar.

   Plättlätt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *