Min helg i mobilbilder

Min helg började med en lugn fredagseftermiddag hemma. Efter träningen gjorde jag omelett på rester jag hade hemma vilket resulterade i en mozzarella/salami omelett med spenat. Sen spelade jag in en hår/smink-tutorial som postas nu i veckan. Jag fick även iväg ett träningsprogram åt en tjej som har signat upp sig för PT-träning med mig.

Framåt fem styrde jag upp mig själv och begav mig in till stan för ett möte med Niklas och Sebastian. Därefter åkte jag vidare hem till Stina för fishtacos och spel med henne och Carro. Bra kväll. Gillar dem.

Så blev det äntligen lördag och dags för vår utflykt. Eller Stockholmshajk som jag skämtsamt kallade det för. Köbefika, gukkibrillor och minst ett Patagoniaplagg. Ja ni hajjar.

Vi hade preppat med nybakat bröd med ost/skinka och syltkakor från ett favoritbageri, fyllt termosen med kaffe samt packat väskan med ombyte och filtar. Sen började vi gå ut till Hellasgården där vi hittade en liten stenklippa långt ifrån kaoset vid stugorna där halva Stockholm satt tätt tätt och grillade korv. Så låg vi där i solen och lyssnade på när isen knakade och fåglarna gick loss i vårluften.

Friluftsjanne var glad och kakmonstret var glad. Ni kan själva räkna ut vem som är vem.

Efter en stund gick vi ner till en av stugorna, bytte om, låste in våra grejer och begav oss sedan ut på ett löppass. Jag hade 60 minuters distans med tempoökningar i backar på schemat. Det sög i benen och under vissa delar av passet fick jag gräva djupt. Veckans träning gjorde sig påmind och jag började känna mig sliten. Men vi sprang på och efter en timme stoppade jag klockan, drack ett par djupa klunkar vatten och bytte sedan om till torra kläder för att börja gå tillbaka in till stan igen.

Vi tog ett stopp i Hammarby Sjöstad där Agnes stod redo med kaffe och juice. Men innan dess stannade vi till och köpte sen lunch bestående av varm tomatsoppa och pizza från Bröd och Salt (tips!). Sen satt vi där en stund och njöt av eftermiddagssolen innan vi begav oss hemåt för ett glas rödpang och take-away.

Herregud vad trött jag var. 6 timmar ute i skogen gjorde sitt. Lägg sedan till ett glas rött på det i soffan med ett stort fluffigt täcke samt serier. Då mådde man.

Tips! Se serien Unorthodox! Vi plöjde alla 4 avsnitt. Sjukt bra serie och speciellt då jag alltid har varit fascinerad av det judiska ortodoxa livet. Jag vet inte varför egentligen. Men jag får en känsla av mystik, kanske för deras distansering och sitt sätt att leva livet på. Jag blir genuint nyfiken och fascinerad. När jag var i Jerusalen så fotade ( se bilderna här) jag väldigt mycket i de judiska kvarteren och det var vackert och gripande på ett sätt jag inte riktigt kan förklara.

Lördagen övergick till söndag och vi flyttade oss från sängen till matbordet för en långfrukost med nyhetsmorgon i bakgrunden. Några av er har reagerat på att jag inte har en TV och frågat om jag inte ska införskaffa det. Som det känns nu så har jag inget behov av en TV. Dessutom passar den inte in i min inredning. Jag tittar uteslutande på serier på min dator eller Samsung Tab. Men för det mesta så lyssnar jag på musik och har istället valt att investera i ett par bra högtalare från Sonos.

När klockan var runt halv elva så sprang in mot St Eriksplan där jag mötte upp Emelie, Julia och Terese för ett långpass runt Brunnsviken. Veckan sista träningspass! Det kändes i både ben och huvud men vi pinnade på bra och vid Karolinska svängde jag av och sprang vidare hem till Sundbyberg. Klockade in på 19 km och tjoade rakt ut. Yes! Där satt den.

Resten av dagen spenderades ute. Jag mötte upp L och därefter även Alexandra och hennes nya kille samt ett annat par för en fika. Därefter blev det en sväng till Löplabbet, sen lunch på Reload och slutligen soffan med kvällsfika bestående av tryffeläggröra på grovt bröd som middag samt 2 avsnitt av Tiger King.

Somnade innan klockan hade passerat 22.00.

Tack för denna helgen. Den var allt och lite till.


66

4 svar till “Min helg i mobilbilder”

 1. Låter som en kanonhelg!!! ♥️♥️♥️

  Härligt när solen och lite värme äntligen kommer nu, genast blir man lite gladare och lite piggare …fast sjukt trött….ha ha ha. Underbart!
  Kram på dig / Linda

  • Men visst?! Våren är så jädra härlig, oavsett situation världen befinner sig i.

   Kram

 2. Gaaah älskar dessa inlägg! Detta + veckans träningslista är favoriterna. Du är så jädrans bra på det du gör. Skön balans mellan träningspepp, tankar/känslor, roligheter, vin, kläder, inredning och skönhet. Allt man vill ha och dessutom känns allt så proffsigt och snyggt. Skönt för ögat och själen liksom. Please never stop doing what you do girl!

  • Vad glad jag blir för den feedbacken. Tack så hemskt mycket. Det som gör att man fortsätter. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *