Min torsdag i bilder

Min torsdag började med pressfrukost på Haga Schweizeri som nu har öppnat inne på NK. Jag tog med mig Viktoria som sällskap men väl på plats kom även Agnes vilket var en glad överraskning. Vi haffade bästa bordet., varför ingen tar ett runt bord inne i ett mysigt hörn är en gåta, och gick loss på smörbullarna, små prinsesstårtor och riktigt goda skink-kanapéer. Cafet kommer från och med idag servera frukost, lunch afternoon tea, caketails samt bistå med hederlig AW. Jag kan tänka mig att ta ett glas bubbel eller två i den luftiga baren i ljusgården en fredagseftermiddag. Helt klart ett tips och rekommendation.

Efter frukosten åkte jag hem, bytte om och tog bussen bort till Ursvik där jag gav mig ann Ursvik X-treme. Herregud. Jag tror hela jädra norrort hörde mina flämtningar. Steget var INTE lätt någonstans kan jag säga. Mina ben är tunga efter alla tunga böj och kroppen kändes långt ifrån pigg. Men jag tryckte på. Bet ihop och tryckte, tryckte tryckte, tills 15 km hade avklarats och jag fick sätta mig ner i lövhögen.

Spenderade därefter ett par timmar hemma med jobb, tvätt och kaffepaus när Mete kom förbi. Åkte sedan in till stan för att gå på Hanky Pankys event med Felicia och Felicia. Kom hem med en påse. Mycket bra.

Resten av kvällen spenderades framför datorn. Fakturor har sammanställts, jag har skrivit 2 nya inlägg som har tidsinställts och mail har sammanställts åt olika leverantörer inför vår nästa resa med Friendcation.

Det var den torsdagen. Idag är det fredag. DET är väldigt trevligt.

38

8 svar till “Min torsdag i bilder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *