MINA BÖCKER PÅ SEMESTERN

Rachel Molin – Dungen
Obehagligt men samtidigt väldigt vacker. Jag har alltid dragits till böcker som innefattar religion, samfund, sekter etc. Det är något med de osynliga bojorna och den ständiga skammen och skulden som fängslar mig, precis som denna boken. Adina, så skör, men ändå så stark. Jag läste ut den på 1 dag. Kan varmt rekommendera den, Rachel skriver oerhört fängslande och jag blev tagen av den.

Nora Roberts – Gömstället
Lite Harlequin-vibbar över denna, men på en bra nivå. Välskriven, spännande och väldigt behaglig att läsa. Det är ett bra tecken när jag längtar efter att äta upp min lunch för att återgå till en bok. Rätt platt story som skulle kunna ge ett väldigt “mäh” intryck, men hon binder ihop det bra och man blir nyfiken, kommer Caitlyn finna ro? Jag kommer definitivt köpa de andra böckerna, perfekta böcker för slöläsning.

Delia Owens – Där kräftorna sjunger
Började läsa om, kom 20 sidor sen såg jag att boken kommer som film. Så slutade. Vill hellre se filmen, sen läsa boken. Fråga mig inte varför, men det är en fix idé jag har.

Louise Penny – Det ondas väsen
OTROLIGT spännande. Älskar historian, detaljnivån och alla twister. Älskar även hur hon har fångat alla karaktärernas egenheter. Språket och storytellingen var riktigt riktigt bra.

Gillian Flynn – Mörka Platser

Påbörjad under resan, läser den just nu. SPÄNNANDE!

Karin Smirnoff – Jag for ner till bror
Vacker, rå och stark. Fint språk, vackert berättat samtidigt som den är mörk och jävlig. Men mitt i allt skrattar man till. Och så håller det på. Rekommenderas! Men du behöver hålla i, för det krävs några kapitel för att fastna.

Richard H Thaler & Cass R Sunstein – Nudge

Väntar på att L ska läsa klart så jag kan ta över den.

Med mig hade jag också Jens Lapidus – Paradise City vilken jag hade höga förväntningar på då jag gillar Jens språk. Det är rappt och korthugget. Men denna var inte alls bra. Somnade. Så den gav jag bort, eller…lämnade kvar på hotellrummet för att slippa övervikten.

Det var det, älskar böcker, älskar att läsa. Jävlar vad härligt det är att HÅLLA i en bok. Inte lyssna, LÄSA.

Hej,31

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *