Fredagsstyrka på Sportis.

Då jag missade mitt styrkepass i tisdags på grund av min löpanalys så fick jag spara den till idag och skifta om lite i veckoplaneringen. Planen var att simma distans idag, men då jag simmade i tisdags och verkligen inte vill tumma på mina styrkepass så sms:ade jag min coach och hörde om jag kunde byta ut passen helt enkelt.

Började med att värma upp med stång:
3 x 10 smala och därefter breda benböj
3 x 10 utfallssteg
3x 10 saxhopp

Sedan mixade jag helkroppsövningar hejvilt:
3×15 ryggdrag i TRX
3×15 planka med knäuppdrag TRX
4×15 benböj med olika positioner på benen i hacksquat-maskin
3×20 rygglyft
4×8 latsdrag
4×10 militärpressar

Avslutade med olika bål och sätesövningar på matta. Jobbade bland annat väldigt mycket med höftlyft och situps på pilatesboll.

Det var det, nu tar jag 2 välförtjänta vilodagar. Hej!

4

2 svar till “Fredagsstyrka på Sportis.”

  1. Asså jag har en kanske lite konstig fråga. Vad använder du för kalender?
    Du verkar vara proffs på planering och då är jag nyfiken på hur du strukturerat upp ditt liv, i telefonen eller en fysisk kalender? Någon speciell app? Jag har inte riktigt hittat någon jag gillar…

    • Hej Bella! Jag har synkat min Outlook (jobbmail/kalender) med min privata mail/kalender i telefonen och kör allt i min kalender på så sätt. Det är inte konstigare än så. Skriver in allt. O går efter det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *