MONYAY!


Ojojoj vad jag har gottat mig idag. Det var så flinet höll på att fastna när jag mötte upp Betty utanför Stadium i förmiddags för att spela in en film åt Stadium som jag jobbar mycket med i med mitt ambassadörskap för Reebok. Hon tittade på mig med avsmak när jag kvittrade på om min lugna morgon i sängen och promenaden ner till Sergel. HAHA. Jag gottade mig som fan i det. Tur hon är lika sarkastisk och kan driva med hela “unna sig” mentaliteten som jag, annars hade det varit jobbigt, om inte annat så hade jag framstått som vidrig. Hehe.

Efter inspelningen gick jag till Pleat och åt lunch med mig själv, sen knatade jag bort till Kungsgatan och Acast för att gästa Fias Podd “Ofiltrerat”. Det blev en väldigt djup och ärlig timme som jag tror och hoppas många kommer uppskatta. Avsnittet släpps om ca 2 veckor. Ser framemot att lyssna på det själv. Det är väldigt lätt att slappna av i Fias sällskap, hon är oerhört lugn och skärpt.

Efter poddandet traskade jag hem igen och bytte snabbt om för att springa runt Kungsholmen med Helena. Hade egentligen simtester på schemat idag men valde att flytta dem till imorgon bitti. Löprundan gick bra, vi drog på i ett högre tempo än tänkt men någonstans i bakhuvudet pockade min revansch-lust på och jag lät benen hamra på mot asfalten.

Nu sitter jag hemma framför datorn och har skickat iväg 2 fakturor för två jobb jag har gjort. Det är och kommer alltid att vara en häftig känsla att trycka på “skicka”. Jag gör alltid en liten segerdans när jag skickar iväg dem. Det kanske låter fånigt, men försöker credda mig själv så ofta det går. Och det inkluderar små segergester titt som tätt.

Nu: middag med Bettan, hej på er!

0

4 svar till “MONYAY!”

  1. I just finished listening to the podcast, first one that I ever finished. Was really great to listen to you and get to know your point of view for so many things!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *