Möte med Resia, Aw med Just Female x Malvina & en dag att minnas.


Kavaj (Klick!) Jeans Lee Flare (Klick!) Vit tisha (klick!)

Landade precis i soffan och det slog mig, jag lämnade lägenheten 06:15 i morse. Jäklar vilken lång dag jag har haft. Såhär såg mina dagar ut innan jag blev tjänstledig och det känns lite märkligt att ha en sådan fullspäckad dag nu igen, när jag inte “jobbar”. Men det gör jag ju, jag jobbar och det känns fortfarande sjukt surrealistiskt att säga det högt och vänja sig vid att jag just nu gör min grej.

Idag togs bland annat ett stort beslut för min framtid, jag fick reda på att jag har blivit godkänd på min utbildning jag har gått samt en plan för 2019 spikades med Resia. Det har med andra ord hänt en del.

 
Dagen smög igång med simning på Kronobergsbadet. Rev av 2200 m i en intervallstege, var seg och omotiverad, men vadfan, det kan inte gå strålande alltid. Eller äh, simning går fan nästan aldrig bra. Speciellt inte i helvetespölen Kronoberg. Hade en timme hemma innan jag bytte om och gav mig iväg för en löpgrej. Drog en snabblunch på Pleat några timmar senare, hämtade upp Louise och mötte sedan upp Lina och Astrid på Continental för ett långmöte gällande Friendcation och 2019. Sen var klockan sex och det var dags för AW på UD tillsammans med The Brands Agency. Blev förälskad i 8 av 10 plagg, drack bubbel, firade och kramades med Felicia och Felicia.


Kvällen avslutades med en snabb spontanmiddag på UD och därefter promenad hem med Felicia. Och här är jag nu, uppknäppta jeans, trötta ögon och ett leende på läpparna.

Imorgon är det fredag, var försvann denna veckan?

0

2 svar till “Möte med Resia, Aw med Just Female x Malvina & en dag att minnas.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *