,

Nålstick & tjuvar.

Sitter på tunnelbanan till jobbet, klockan är kvart i sju och jag undrar om dagar kan gå långsammare än vad de gör nu. Det känns som att tiden och veckorna har swishat förbi i raketfart, fram tills nu. Det är bara för att jag går på semester nästa onsdag. Enbart därför. Samtidigt som jag längtar så jag spricker så känns det någonstans bra att veckan inte är slut ännu. För jag är definitivt inte klar med allt som ska göras på jobbet. Lite dubbla signaler där känner jag. Nåja. Småpotatis jämfört med vad som hände Louise igår på tunnelbanan. Vi varpå väg hem till Kerstin som skulle göra dermastamp-behandling på oss och upptäckte efter vi hade bytt tåg till röda att Louises telefon var stulen. Då har någon jävel stuckit ner handen i antingen hennes väska eller jackficka och tagit hennes telefon. Jag blir så jävla förbannad. Fan att man ska behöva gå runt som tant Agda och krama sin väska och tillhörigheter på tunnelbanan nu också.

Det blev dock lite bättre hos Kerstin som tog hand om oss (även om det gjorde jäkligt ont emellanåt när hon massakrerade mitt ansikte) då vi åt både lite tårta och drack bubbel. Mitt ansikte idag är väldigt rött, men det ska lägga sig och efter några dagar kommer jag se skillnad. Flaaaawlesss baby, f l a w l e s s! Det är så jädra roligt med alla dessa behandlingar, syror och krämer. Varför väntade jag tills jag var 29? En hel vetenskap – jag ligger helt klart efter.

Bra dag igår ändå. Började med 5 km löpning vid sex (4 minuters intervaller), drog sedan ett riktigt riktigt roligt frukostmöte med Frida från IRONMAN på fiket nedanför mig och jobbade därefter hemifrån fram tills typ tolv då jag och Hanna drog till söder för att kolla på lokalen inför SOS Internationals julfest som jag tillsammans med vår eminenta festkommite håller i även i år. Därefter åkte jag hem igen där jag satt och jobbade tills efter fyra då Louise kom förbi och vi åkte till Bergshamra och hem till Kerstin.

Och min look för dagen var denna. Älskar mina nya lackisar.  Känner mig råtuff i dem. Mjau!

Ha en fin onsdag! Kram

19

6 svar till “Nålstick & tjuvar.”

  1. Men självklart gör jag det. Svarar på allt. Det är ju trots allt ni som läser och är viktiga 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *