Nätverksfrukost, milen & skåne.

När klockan ringde 07:45 imorse vaknade jag med hjärtlappning. Visste inte riktigt var jag befann mig och hjärnan kändes väldigt grötig. Inte så konstigt då klockan var runt tre på natten i Rio och efter en hel dags flygning landade vi sent igår kväll.

Men då jag hade sett framemot denna nätverksfrukosten som Sandy, en tjej i Friendcation, hade styrt upp och anmält mitt intresse som är viktigt för mig att hålla, så drog jag en kalldusch och packade sedan träningsväskan innan jag drog bort till Urban Deli där tjejerna hade samlats.

En timme blev till två som slutligen blev till 2.5 timme. Vi hade så mycket att prata om och det var så roligt att träffa tjejer som befinner sig eller är på väg mot eget företagande. För mig är det oerhört viktigt att omge mig med människor som först och främst får mig att må bra men även inspirerar och ger energi.

Jag har tagit en del beslut under den senaste månaden vilket har kastat om saker och ting. Att få nya insikter och höra hur andra hanterar vissa frågeställningar har hjälpt massor.

Efter en gedigen frukostbuffé tog jag mig bort till SATS där jag körde följande på löpbandet (ingen vila mellan):

2 km 6.00 tempo

2 km 5.30 tempo

2 km 5.20 tempo

2km 5.10 tempo

2km 4.50 tempo

Därefter avslutade jag med lite frivändningar, marklyft och enbensböj i TRX:en.

Har vilat sedan måndags vilket kändes i benen som krispigt och väldigt gärna tog sig fram på löpbandet.

Nu är jag på väg ner till Skåne för 2 dagars jobb. Klackarna och vinet är utbytta mot kängor, kaffe och bilbärgnings-snack. Hej!

0

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *